EN

Werstas-jäsenyys

Etsitkö inspiroivaa työtilaa, jossa voit tavata myös muita ihmisiä? Tarvitsetko yrityksellesi VR-huonetta, 3D-tulostinta tai laboratoriota? Haluatko järjestää asiakastilaisuuksia näyttävissä puitteissa tai keskittyä omaan työhösi ja jättää toimistorutiineista huolehtimisen muille?

Tervetuloa Werstaaseen!

Sosiaalinen media

Werstas Turku

Hei werstaslainen! Työhuonejäsenenä voit varata veloituksetta Veritas Stadionin Werstas-aitiota FC INTER Turkun ja TPS Jalkapallon runkosarjan otteluihin vaikkapa omaan asiakas- tai henkilöstötapahtumaasi. Lue lisää nettisivuiltamme! ⚽️ 💯

Werstas Turku

Tule oppimaan uutta, kehittämään itseäsi ja viettämään elämyksellistä päivää @theshiftfi 29.–30.5. Tapahtuma järjestetään @jokiturku Turun Tiedepuistossa aivan Werstaan naapurissa, joten voit viettää SHIFTissä vaikkapa tiimi- tai koulutuspäivää! Tutustu ohjelmaan ja hanki lippusi SHIFTin sivuilta verkkokaupasta - tätä tapahtumaa et halua jättää väliin! Peruslippu on lippusi myös iltabileisiin, sillä erillistä iltalippua ei ole eikä tule. Lue lisää nettisivuilta, linkki profiilissa.

Werstas Turku

Tänään vietettiin avoimia ovia Game Hubin ja Brinterin tiloissa PharmaCityssä. Oskari Tamminen kertoi tilaisuudessa hiukan Game Hubin toiminnasta.