EN

Werstas-jäsenyys

Etsitkö inspiroivaa työtilaa, jossa voit tavata myös muita ihmisiä? Tarvitsetko yrityksellesi VR-huonetta, 3D-tulostinta tai laboratoriota? Haluatko järjestää asiakastilaisuuksia näyttävissä puitteissa tai keskittyä omaan työhösi ja jättää toimistorutiineista huolehtimisen muille?

Tervetuloa Werstaaseen!

Sosiaalinen media

Werstas Turku

Ensi viikolla taas skoolataan ja nautitaan tapaksista, kun juhlitaan uusimman Werstaan eli Kalevalan avajaisia! Tule mukaan tutustumaan tiloihin ja alueella työskenteleviin ihmisiin rennoissa merkeissä. Kuvat ovat ihan ensimmäisen Werstaan avajaisista ElectroCityssä kahdeksan vuotta sitten. 🎉

Werstas Turku

Taas on aika juhlia! 🎉🎉 Tule tutustumaan uuteen Kalevalaan ja tapaamaan muita alueella työskenteleviä keskiviikkona 4.10. klo 14–16. Ilmoittaudu mukaan nettisivuiltamme, niin osamme varata oikean määrä tarjoiluja.

Werstas Turku

Werstas Labsissa toimiva @aqsenshealth kehittää uutta teknologiaa vaikeasti havaittaviin tauteihin. 🧪 Ensimmäisessä kuvassa laboratorionjohtaja Vilhelmiina Juusti esittelee biosensoreiden toimintaa ghanalaisille yhteistyökumppaneille. Lue koko juttu nettisivuiltamme!

Werstas Turku

Syksy on täällä, ja sehän tarkoittaa myös salibandya, lentopalloa ja jääkiekkoa! 🏑🏐🏒 Werstaasta työhuoneen vuokrannut yritys voi varata veloituksetta Kupittaan palloiluhallin tai Gatorade Centerin Werstas-aition kerran kalenterivuoden aikana. Lue lisää nettisivuilta, linkki profiilissa!