Kirjaudu sisään
Unohditko salasanan?

Tietosuoja

1. Yleistä

Tätä verkkosivua ylläpitää Turun Teknologiakiinteistöt Oy.

Tietosuoja on meille tärkeää ja yksityisyytesi suojaamiseksi noudatamme tässä tietosuojakäytännössä ilmaistuja periaatteita. Käsittelemme aina henkilötietojasi luotettavalla tavalla sekä sitoudumme toimimaan läpinäkyvästi ja avoimesti. Pyydämme sinua tutustumaan tähän tietosuojakäytäntöön, jossa selitämme miten ja mitä henkilötietoja keräämme sekä mitä teemme niillä.

Noudatamme Euroopan unionin yleistä tietosuoja-asetusta (2016/679) sekä muuta soveltuvaa ja kulloinkin voimassaolevaa henkilötietojen käsittelyyn ja tietosuojaan liittyvää lainsäädäntöä ja viranomaisohjeistusta.

2. Kuka kerää henkilötietojasi?

Turun Teknologiakiinteistöt Oy
Tykistökatu 6, 20520 Turku
puh. 010 315 3015
sähköposti: toimisto@teknologiakiinteistot.fi

3. Miten keräämme henkilötietojasi?

Pääasiassa keräämme henkilötietojasi sinulta itseltäsi (esimerkiksi kun käytät palvelujamme tai asioit kanssamme sähköpostitse). Saatamme kerätä henkilötietojasi myös koskien verkkosivumme käyttöä tai käsitellä henkilötietojasi, joita annat yhteydenottolomakkeen yhteydessä.  Mikäli et anna pyytämiämme henkilötietoja, emme mahdollisesti voi tarjota pyytämääsi palvelua tai toimenpidettä. Edellä mainituissa tapauksissa henkilötietojesi käsittely perustuu antamaasi suostumukseen tai muuhun henkilötietolainsäädännön mukaiseen käsittelyn oikeusperusteeseen.

Joissakin tapauksissa meidän saattaa olla välttämätöntä kerätä henkilötietojasi kolmannelta osapuolelta. Saatamme esimerkiksi kerätä henkilötietojasi työnantajaltasi, mikäli työnantajasi on asiakkaamme. Tietojen kerääminen kolmannelta osapuolelta tulee kyseeseen esimerkiksi silloin, jos se on tarpeen meidän tai kolmannen osapuolen, kuten työnantajasi, oikeutettujen etujen toteuttamiseksi.

Joissakin tapauksissa henkilötietojesi käsittely saattaa olla tarpeen lakisääteisen velvoitteemme noudattamiseksi.

4. Mitä henkilötietojasi käsittelemme?

Pääsääntöisesti keräämme vain sellaisia henkilötietoja, joita verkkosivullamme vierailevat käyttäjät antavat vapaaehtoisesti ja joiden antaminen on välttämätöntä niihin tarkoituksiin, jota varten tiedot kerätään. Jotkut tiedot ovat välttämättömiä mahdollistaaksemme verkkosivumme ja sillä esiintyvien ominaisuuksien käytön (tähän sisältyvät evästeet, joiden käyttö on edellytys sille, että voimme tarjota pyytämiäsi palveluita).

Keräämiämme henkilötietoja ovat:
—   IP-osoite;
—   Verkkosivun käyttöä koskevat tiedot: vierailun kellonaika, käytetyt sivut, selaintyyppi, mistä verkko-osoitteesta käyttäjä on tullut verkkosivulle, miltä palvelimelta käyttäjä on tullut verkkosivulle ja mistä verkkotunnuksesta käyttäjä on tullut verkkosivulle.

Saatamme pyytää sinulta erilaisia yhteystietoja, jos tahdot vastaanottaa uutisointi- tai markkinointimateriaaliamme tai olet kiinnostunut tarjoamistamme palveluista. Tällöin keräämiämme henkilötietojasi saattavat olla nimi, osoite, sähköpostiosoite, puhelinnumero, edustamasi yritys ja yhteydenoton syy/viesti. Tarjouspyynnön yhteydessä saatamme lisäksi pyytää tietoja koskien toivomiasi tiloja, palveluita ja muuta tilaisuuteen liittyvää tietoa.

Mikäli käytät vierailukeskus Joki tilanvarausjärjestelmää, edellä mainittujen tietojen lisäksi saatamme pyytää seuraavia tietoja: kirjautuneen käyttäjän jäsenyydet Vierailukeskus Joessa (tila, varausten määrä, tehdyt varaukset, jäsenyyden alku- ja loppuajankohta), kirjautuneen käyttäjän tilojen varaustiedot (tilakohtaisia, mutta pääsääntöisesti: käyttäjän tiedot, tilaisuuden nimi, tilaisuuden ajankohta, lisävalinnat (palvelut), kalusteet, vieraiden lukumäärä, vapaa tarkennusviesti) sekä kirjautuneen käyttäjän tilojen varaushistoria.

Saatat päättää kirjautua verkkosivullemme käyttäen jonkun kolmannen osapuolen sisäänkirjautumispalvelua, joka vahvistaa henkilöllisyytesi ja yhdistää sosiaalisen median sisäänkirjautumisinformaatiosi (esimerkiksi LinkedIn, Google tai Twitter) meille. Tällöin keräämme rekisteröitymiseen tai sisäänkirjautumiseen tarvittavaa tietoa ja sisältöä, jonka jakamiseen olet antanut luvan sosiaalisen median palveluntarjoajalle.

Emme kerää erityisiin henkilötietoryhmiin kuuluvia tietoja verkkosivullamme.

Lisäksi mikäli olet asiakkaamme tai käytät hallinnoimiemme kiinteistöjen palveluita, keräämme asiakassuhteen hoitamiseksi ja kiinteistön käyttöön ja valvontaan liittyen välttämättömiä henkilötietoja henkilörekistereihimme. Lisätietoja saat meiltä pyydettäessä.

5. Mihin tarkoituksiin keräämme henkilötietojasi?

Käsittelemme henkilötietojasi vain tässä tietosuojakäytännössä ilmaistuihin tarkoituksiin, ellet ole erikseen antanut suostumustasi muihin tarkoituksiin tapahtuvalle käsittelylle.

Turun Teknologiakiinteistöt Oy kerää ja käsittelee henkilötietoja erilaisiin tarkoituksiin, kuten:
—   Tarjotaksemme palveluitamme;
—   Vastataksemme yhteydenottopyyntöösi tai muuhun tiedusteluun sekä vastaanottaaksemme palautteesi;
—   Mahdollistaaksemme yhteydenpidon asiakkaisiimme ja yhteistyökumppaneihimme ja pitääksemme heidät ajan tasalla palveluistamme, ajankohtaisista asioista ja tapahtumista;
—   Rekrytointitarkoituksissa;
—   Lakisääteisten velvoitteidemme täyttämiseksi;
—   Verkkosivumme käytettävyyden ja toiminnallisuuden parantamiseksi;
—   Verkkosivumme kävijätietojen keräämiseksi ja analysoimiseksi;
—   Profiloidaksemme suostumukseen perustuen verkkosivumme käyttäjiä;
—   Kohdistaaksemme suoramarkkinointia henkilöille heidän verkkosivullamme vierailun perusteella;
—   Muihin liiketoimintaamme liittyviin tarkoituksiin, kuten kulunvalvonnan ja pysäköinninvalvonnan tarkoituksiin.

6. Markkinoinnin automaatio

Käytämme markkinointiautomaation työkalua, joka on yhteydessä CRM-tietokantaamme. Markkinoinnin automaation tarkoituksiin tarpeellista tietoa täydennetään verkkosivumme käyttöön liittyvän käyttäjäkohtaisen tiedon kanssa (profilointi). Tällaista tietoa keräämme ainoastaan käyttäjän suostumuksella. Profilointimenetelmää käytämme kehittääksemme suhteita niin olemassa oleviin kuin potentiaalisiin asiakkaisiimme.

Sinulla on oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä profilointi- ja markkinointitarkoituksiin milloin tahansa. Voit peruuttaa antamasi suostumuksen ottamalla meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen toimisto@teknologiakiinteistot.fi.

7. Automaattinen henkilötietojen kerääminen

Me ja palveluntarjoajamme keräämme automaattisesti tietyntyyppistä tietoa vierailustasi verkkosivullamme ja palveluidemme käytöstä hyödyntäen evästeitä ja muita tässä tietosuojakäytännössä kerrottuja tekniikoita. Tämän tiedon kerääminen auttaa meitä tarjoamaan sinulle parhaan käyttökokemuksen sekä mittaamaan verkkosivumme ja markkinointitoimintojemme tehokkuutta.

7.1 Evästeet ja verkkosivuanalytiikka

Evästeet (”Cookies”) ovat pieniä tiedostoja, jotka tallentuvat käyttäjän päätelaitteelle. Ne auttavat tunnistamaan palveluita käyttävät selaimet ja parantavat käyttäjän käyttökokemusta. Evästeet eivät vahingoita käyttäjien tietokoneita tai tiedostoja.

Verkkosivullamme käytetään evästeitä. Evästeiden avulla keräämme sivuston kävijätilastoja ja analysoimme näitä tietoja. Kävijätiedot on anonymisoitu, eikä niitä lähetetä kolmansille osapuolille.

Verkkosivulla käytetään toiminnallisia evästeitä, jotka saattavat muistaa tekemäsi valinnat verkkosivullamme ja joiden tarkoituksena on parantaa verkkosivustomme käyttäjäkokemustasi. Evästeet tallentuvat selaimen välimuistiin käyttäjän valintojen mukaan.

Käytämme kolmannen osapuolen evästeitä ja analyyttisiä työkaluja, joiden avulla voimme analysoida verkkosivumme käyttöä. Tämän ansiosta voimme parantaa verkkosivumme sisältöä vastaamaan paremmin tarpeitasi. Tällainen työkalu on esimerkiksi Google Analytics. Google Analytics asettaa seurantaevästeen käyttäjän koneelle. Evästeen avulla voidaan seurata, onko kyseessä sivulle palaava käyttäjä.

Käyttäjän selain kertoo, onko seurantaeväste jo käytössä. jos sitä ei löydy, asetetaan selaimeen uusi eväste. Emme koskaan välitä seurantaevästeistä saatua käyttäjätietoa kolmannelle osapuolelle.

Voit muokata evästeiden käyttöä selaimesi asetuksista, esimerkiksi Internet Explorer –selaimen Työkalut –painikkeesta valitsemalla Internet-asetukset – Suojaus.

7.2 Jakaminen sosiaalisessa mediassa

Käytämme kolmannen osapuolen sosiaalisen median pienohjelmia tai painikkeita, jotta voisit jakaa verkkosivumme sisältöä sosiaalisen median verkkosivuilla. Näiden pienohjelmien ja painikkeiden käyttö saattaa asettaa evästeen laitteellesi, jotta voisit käyttää kolmannen osapuolen palveluita paremmin. Suosittelemme tutustumaan jokaisen palveluntarjoajan tietosuojalausekkeisiin ennen kuin käytät heidän palveluitaan. Emme ole vastuussa tällaisten kolmansien palveluntarjoajien tietosuojakäytännöistä tai tietosuojaa koskevista ehdoista.

8. Henkilötiedot ja kolmannet osapuolet, siirrot eu:n ulkopuolelle

Emme luovuta henkilötietojasi kolmansille osapuolille (lukuun ottamatta alla mainittuja siirtoja alihankkijoille) muuten kuin mikäli luovutus on sallittu ja meiltä edellytetty meitä velvoittavassa lainsäädännössä.

Käsittelemme henkilötietojasi itse sekä hyödynnämme henkilötietojen käsittelyssä puolestamme ja meidän lukuun toimivia alihankkijoita, joille henkilötietojasi saatetaan siirtää ottaen huomion henkilötietojen käsittelyä koskevat velvoitteemme.

Henkilötietoja saatetaan siirtää EU:n tai ETA:n ulkopuolelle tai käsitellä EU:n tai ETA:n ulkopuolelta, mikäli käyttämämme palveluntarjoajan palvelimet sijaitsevat EU:n tai ETA:n ulkopuolella, jossa tapauksessa varmistamme tietosuojan asianmukaisen toteutumisen.

Siirtäessämme henkilötietoja noudatamme EU:n komission hyväksymiä mallisopimuslausekkeita koskien henkilötietojen siirtoa kolmansiin maihin tai toteutamme muut asianmukaiset suojatoimet tai varmistamme, että kolmannessa maassa taataan riittävä tietosuojan taso.

Emme myy tai muuten tarjoa henkilötietojasi kolmansille osapuolille näiden markkinointitarkoituksissa tapahtuvaa käyttöä varten.

9. Tietoturva ja säilytysaika

Meillä on asianmukaiset tekniset ja organisatoriset toimenpiteet ja käytänteet, joilla suojaamme henkilötietojasi häviämiseltä, väärinkäytöltä, muuttamiselta tai tuhoutumiselta. Tällaisia toimenpiteitä ja käytänteitä ovat esimerkiksi palomuurit, salaukset sekä käyttäjäkohtaisesti rajatut järjestelmien käyttöoikeudet.

Säilytämme henkilötietojasi sähköisessä ja osin myös paperisessa muodossa. Henkilötietoja säilytetään lukitussa holvissa, johon on pääsy vain erikseen nimetyillä henkilöillä. Henkilötietoja sisältävien tietokantojen ja järjestelmien käyttö on varmistettu käyttäjätunnuksilla sekä salasanoilla ja käyttöoikeudet on rajattu henkilön työtehtävien perusteella.

Olemme rajanneet käyttöoikeudet ja -valtuudet tietojärjestelmiin ja muihin tallennusalustoihin siten, että tietoja pääsevät tarkastelemaan ja käsittelemään ainoastaan niiden lainmukaisen käsittelyn kannalta tarpeelliset henkilöt. Työntekijämme ja muut henkilötietoja käsittelevät henkilöt ovat sitoutuneet noudattamaan vaitiolovelvollisuutta ja pitämään salassa henkilötietojen käsittelyn yhteydessä saamansa tiedot.

Säilytämme henkilötietojasi ainoastaan niin kauan ja siinä laajuudessa kuin on tarpeellista suhteessa niihin alkuperäisiin tai yhteensopiviin tarkoituksiin, joihin henkilötiedot on kerätty tai kunnes meitä pyydetään poistamaan tiedot (jos pyyntö tulee aiemmin). Ryhdymme kaikkiin kohtuullisiin toimenpiteisiin, jotta varmistamme sen, että epätarkat, virheelliset ja vanhentuneet henkilötiedot poistetaan tai korjataan ilman aiheetonta viivytystä.

10. Oikeutesi

Sinulla on rekisteröitynä alla kuvatut oikeudet:

—   Oikeus saada meiltä vahvistus siitä, että sinua koskevia henkilötietoja käsitellään tai että niitä ei käsitellä, ja jos näitä henkilötietoja käsitellään, oikeus saada pääsy henkilötietoihin;
—   Oikeus peruuttaa antamasi suostumus milloin tahansa tämän vaikuttamatta suostumuksen perusteella ennen sen peruuttamista suoritetun käsittelyn lainmukaisuuteen;
—   Oikeus vaatia, että oikaisemme ilman aiheetonta viivytystä sinua koskevat epätarkat ja virheelliset henkilötiedot sekä oikeus saada puutteelliset henkilötiedot täydennettyä;
—   Oikeus saada meidät poistamaan sinua koskevat henkilötiedot ilman aiheetonta viivytystä, jos sovellettavan tietosuojalainsäädännön edellytykset täyttyvät;
—   Oikeus siihen, että rajoitamme käsittelyä, jos sovellettavan tietosuojalainsäädännön edellytykset täyttyvät;
—   Oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä;
—   Oikeus saada sinua koskevat henkilötiedot, jotka olet toimittanut meille, jäsennellyssä, yleisesti käytetyssä ja koneellisesti luettavassa muodossa, ja oikeus siirtää kyseiset tiedot toiselle rekisterinpitäjälle meidän estämättämme, jos sovellettavan tietosuojalainsäädännön edellytykset täyttyvät;
—   Oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle jos katsot, että sinua koskevien henkilötietojen käsittelyssä rikotaan EU:n yleistä tietosuoja-asetusta.

Oikeuksiesi toteuttamista koskevat pyynnöt osoitetaan tämän tietosuojakäytännön alussa mainitulle yhteyshenkilöllemme. Jos haluat poistua postituslistaltamme, voit käyttää kunkin sähköpostin mukana olevaa peruutus -linkkiämme.

11. Linkit muihin sivustoihin

Verkkosivumme saattaa sisältää linkkejä muille verkkosivuille. Suosittelemme, että tutustut jokaisen verkkosivun tietosuojalausekkeeseen erikseen ennen kuin annat sinne henkilötietojasi. Yritämme linkata sivuja, jotka noudattavat tietosuojavelvoitteita yhtä hyvin kuin me itse, mutta emme kuitenkaan vastaa muiden verkkosivujen sisällöstä, turvallisuudesta tai yksityisyydensuojan käytännöistä.  

12. Muutokset tietosuojakäytäntöön

Tarkastelemme tätä tietosuojakäytäntöä säännöllisesti ja saatamme muuttaa sitä päivittämällä siinä olevia tietoja harkintamme mukaan tarvittaessa. Mikäli teemme tietosuojakäytäntöön päivityksiä, kirjaamme siihen päivämäärän, jolloin päivitys on tehty. Päivitetty tietosuojakäytäntö tulee voimaan sinua ja henkilötietojasi koskien kyseisestä päivämäärästä lähtien. Suosittelemme tutustumaan tähän tietosuojakäytäntöön säännöllisesti saadaksesi tiedon siihen mahdollisesti tehdyistä päivityksistä. Tämä tietosuojakäytäntö on viimeksi päivitetty 23.5.2018.

Ota yhteyttä!

Jos sinulla on kysyttävää, kommentoitavaa tai huomautettavaa henkilötietojesi käsittelystä tai suojaamisesta, ota yhteyttä tietosuoja-asioista vastaavaan henkilöömme.

Maaria Rahikainen
maaria.rahikainen@teknologiakiinteistot.fi