FI

Welcome to Werstas

Werstas is a co-working space in Turku Science Park that offers inspiring surroundings, first-rate services and good company to anyone looking for easygoing office or maker world environment.

Werstas Turku

Veritas Stadionilla pelataan vihdoin uudella nurmella! Varaa oma aitiokertasi ja nauti @fcinterturku ja @fctps futiksesta parhailla paikoilla ⚽️ Lisäinfoa ja varaustiedot löytyvät nettisivuiltamme profiilin linkistä.

Werstas Turku

Werstas Kalevalassa näyttää jo näin hyvältä! Seinille on tuotu upeita taidetapetteja Kalevalan maailmasta, muun muassa Akseli Gallen-Kallelan Iso hauki ja Kullervon sotaanlähtö. Avaruutta perinteiseen punatiiliseen DataCityyn tuovat Werstaan lasiseinäiset toimistot. Työkahvilan ja neuvottelutilojen kalusteet on myös sovitettu teeman tunnelmaan.

Werstas Turku

Werstas Kalevalassa näyttää jo näin hienolta! Työkahvilassa on upea puupaanuseinä, ja neuvotteluhuoneiden seiniin on tuotu suuret kuvatapetit Akseli Gallen-Kallelan maalauksista. Työmaalla tehdään vielä kittauksia, maalauksia sekä muita viimeistelytöitä ja asennuksia.

Werstas Turku

"Olemme tutustuneet täällä mukavasti toisiin werstaslaisiin. Lounas- ja kahviseuraa löytyy aina, vaikka olisikin joskus yksin töissä omassa toimistossa", kertovat Mansoftin Olli ja Ikerne. IT-yritys @mansoft_oy:n toimisto sijaitsee Werstaan Satumetsässä, jonka työkahvilassa on mukava vaihtaa kuulumisia vaikkapa kahvikupin äärellä.