EN
28.10. 2021

Tavatan Kristina Mustonen on Werstaassa mobiilijäsenenä.

Tapahtumien taitaja Kristina Mustonen

Werstaan kaverikirjassa päästään tutustumaan hieman lähemmin Werstaan jäseniin. Eräs mobiilijäsenistämme on Kristina Mustonen, joka työskentelee tapahtumanhallinnan, myynnin ja markkinnoinnin parissa Tavatalla. Mobiilijäsen saa käyttöönsä samat palvelut kuin toimistohuoneen vuokrannut yrityskin. Mitkä ovat Kristiinan mielestä Werstaan parhaita paikkoja työntekoon, kun omaa toimistoa ei ole?

Kuka olet ja missä Werstaan yrityksessä työskentelet? Olen Kristina Mustonen ja työskentelen Tavata Globalilla. Se on verkossa oleva verkostoitumisen ja tapahtumien alusta. Tavatalla teen markkinointia, myyntiä ja asiakaspalvelutyötä, on mielenkiintoista olla monessa mukana.

Millainen tiimi teillä on? Tavatan tiimissä on tällä hetkellä omistajien lisäksi pari vakituista työntekijää sekä harjoittelijoita. Yritys on perustettu vuonna 2018, jolloin se oli verkostoitumispalvelu vain livetapahtumille, ja siellä voi sopia tapaamisia ja tutustua tapahtuman ohjelmaan. Korona-aikana Tavataa kehitettiin edelleen, ja nykyään alustalle voi tuoda muun muassa live-tapahtuman striimin. Hybriditapahtumat ovat tätä päivää ja Tavatakin haluaa niihin panostaa.

Missä toimistonne sijaitsee? Olen Werstaassa mobiilijäsenenä, joten työskentelen yleisissä tiloissa. Kaikki muut tavatalaiset ovat töissä Lahdessa, joissa toimimme myös coworking-tiloissa. Syksyn mittaan keskustelimme, missä minun olisi parasta työskennellä, sillä tähän mennessä olen tehnyt töitä kotitoimistolta käsin. Kartoitin mahdollisuuksia ja eräs tuttava ehdotti tutustumaan Werstaan tiloihin. Sitten sovin tutustumiskäynnin ja sillä tiellä olen! Jo ensimmäistä kertaa täällä tiloissa käydessä tuli hyvä fiilis: täällä olisi mukava tehdä töitä. Aloitin Tavatalla kuluvan vuoden maaliskuussa, ja Werstaan jäsenenä olen ollut muutaman kuukauden.

Mikä on parasta työssäsi? Monipuolisuus! Mielenkiintoisen työn lisäksi pääsen osallistumaan myös alustan kehittämistyöhön. Tykkään olla ihmisten kanssa yhteydessä, ja hyvät asiakaskohtaamiset jäävät mieleen. Esimerkiksi Saksassa järjestettiin vähän aikaa sitten eräs tapahtuma, joka oli tosi hyvin järjestetty hybriditapahtuma ja kaikin puolin onnistunut kokonaisuus.

Läsnä-, etä- vai hybridityö? Luovempina työpäivinä tykkään olla Werstaassa – täällä voi inspiroitua erilaisista ympäristöistä. Täällä työskentelen 2-3 päivää viikossa, yleensä täällä ElectroCityn Werstaassa. Yleisten tilojen lisäksi välillä varailen hiljaisia huoneita. Vähän työpäivän luonteen mukaan tulen joko tänne tai jään kotitoimistolle.

Kerro joku etätyövinkki? Etätyössä tauotus on tärkeää, vaikka pieni kävely valoisalla keskellä päivää piristää. Tietokoneen äären uppoutuu helposti, kun tekee kiinnostavia juttuja.

Lounasravintola vai omat eväät? Voin vielä hyödyntää opiskelijaravintoloita, joten niissä käyn silloin tällöin. Opiskelen viestintää Turun ammattikorkeakoulussa ja teen töiden ohella opinnäytetyötä, valmista pitäisi olla vuoden lopussa. Monesti otan myös eväitä mukaan, ja Werstaassa lounasaikaan tulee rupateltua toistenkin werstaslaisten kanssa.

Suosikkipaikkasi Werstaassa tai Tiedepuiston alueella? Suosikkini on Werstaan neljännen kerroksen kahvila, josta tämän jutun kuvakin on. Paratiisi-maailman vehreys inspiroi ja tulee luonnonläheinen fiilis.

Kuvaile itseäsi kolmella tavalla? Osaan tehdä monipuolista viestintää. Olen hyvä ideoimaan sisältöjä, ja teenkin Tavatalle myös sisällöntuotantoa. Olen myös ihmisläheinen ja myös se näkyy ulospäin, että työ on mielekästä.

Miten huolehdit jaksamisestasi? Liikun monipuolisesti: käyn ryhmäliikuntatunneilla ja kuntosalilla.

Onko Tavatalla slogan? Connect more. Verkostoituminen on vahvuus.

Mitä turkulaista urheiluseuraa kannatat? Jääkiekkoa seuraan jonkin verran, mutta eniten sydäntä lähellä on uimaseura ÅSK, olen harrastanut ja valmentanut uintia.

Mitä odotat ensi vuodelta? Tapahtuma-alan ihmisenä odotan tietysti livetapahtumia!

Werstaan yritys, josta haluaisit kuulla lisää? Click2Contract kiinnostaa yrityksenä ja myös myynnin näkökulmasta. Haaste lähtee siis sinne Konsta Weberille!

Lue myös:
Taloushallinnon moniottelija Jouko Grönroos
Kansainvälinen kielikouluttaja Justin Palframan
Werstaan kaverikirja: Joonas Suominen