EN
14.10. 2021

Justin Palframan työskentelee välillä Werstaan yhteisten tilojen Smartblock-työtilakuutiossa.

Kansainvälinen kielikouluttaja Justin Palframan

Mikä kaverikirja? Werstaan verkkosivuilla on alkanut uusi, rento esittelysarja, jossa pääsemme tutustumaan hieman lähemmin Werstaan jäseniin. Viime kerralla kaverikirjan kysymyksiin pääsi vastaamaan Digiloikan toimitusjohtaja Joonas Suominen. Tällä viikolla työstään meille kertoo englannin kielen kouluttaja Justin Palframan. Kenen kaverikirjan merkintöjä sinä haluaisit lukea?

Kuka olet? Justin Palframan, englannin kielen kouluttaja ja opettaja.

Werstaan yritys, jossa työskentelen: Coaching Language, joka kouluttaa eri alojen ammattilaisia englannin kielen eri osa-alueilla. Työtehtäviini kuuluu asiakastapaamisia ja opetustunteja. Tyypillisenä työpäivänä minulla on muutama tunti, olen yhteydessä asiakkaisiin ja teen sisällöntuotantoa Coaching Languagen kanaviin.

Lähi-, etä- vai hybridityö? Hybridi, sillä nykyinen työn tekemisen tapa on sellainen, että molempia tarvitaan. Pidämme englannin koulutuksia sekä kasvokkain että verkossa, ja molemmat tavat toimivat.

Missä toimistonne sijaitsee? PharmaCityn toisen kerroksen Werstaassa. Olemme olleet siellä jo viisi vuotta, uskomatonta miten aika on kulunut!

Suosikkipaikka Werstaassa tai Tiedepuistossa: Werstaan yhteiset tilat, eniten olen PharmaCityn Werstaassa jossa toimistommekin on. Minulla on asiakastapaamisia myös Vierailukeskus Joessa, ja sielläkin on upeita paikkoja.

Lounasravintola vai omat eväät? Minusta on mukavaa, kun alueella on paljon ravintolavaihtoehtoja joista voi päättää fiiliksen mukaan. Torstaisin suuntaan kuitenkin Meet & Biteen, sillä silloin ruokalistalla on suosittua Tompan lasagnea!

Työssäni parasta on: Saan olla mukana asiakastyössä ja sitä kautta parantamassa asiakkaidemme englannin kielen osaamista. Iloitaan yhdessä asiakkaiden kanssa pienistä ja isoista onnistumisista!

Onko Coaching Languagella slogania? Take a journey with us! Lähde matkalle kanssamme!

Vapaa-ajallani teen mieluiten: Olen kotona perheen kanssa, ja tykkään urheilla monipuolisesti.

Jos voittaisin lotossa, tekisin varmaankin etätöitä jostakin trooppiselta saarelta käsin!

Tärkein viisaus, jonka olet tähän mennessä oppinut? Ei kannata tuomita ketään ennen kuin on asettunut heidän asemaansa.

Mitä urheilua seuraat? Turkulainen urheiluseura, jota kannatat? Kuntosalin lisäksi tykkään pelata krikettiä ja squashia. Paras paikallinen sali on ehdottomasti Mentor Gym!

Werstaassa toimiva yritys, josta haluisin kuulla lisää? Heitän haasteen sellaiselle, joka ei ole vielä päässyt kaverikirjaan.

Kiitos Justin, lähdemme siis etsimään uusia werstaslaisia!