EN
03.06. 2021

Tuoconin toimitusjohtaja Johanna Eskola on tyytyväinen Werstaan tiloihin ja palveluihin.

Rekrytoinnin ja suorahaun ammattilainen Tuocon tuli Werstaaseen

Viime vuonna Werstaaseen muuttanut Tuocon Oy tarjoaa palveluita liiketoiminnan kasvattamisen, kehittämisen ja sopeuttamisen tarpeisiin. Valoisassa toimistossa Werstaan Jääkaudessa työskentelee toimitusjohtaja Johanna Eskolan lisäksi kaksi työntekijää. Miten Tuocon löysi tiensä Werstaaseen ja miten rekrytoinnit ovat hoituneet etätyöaikana?

Tuoconin juuret ulottuvat 10 vuoden taakse. Tuocon tunnetaan edelläkävijänä asiantuntijoiden ja ylemmän johdon suorahakuyrityksenä. Viime keväänä uusien omistajien myötä Tuocon laajeni Turkuun. Valitun kasvustrategian myötä myös yrityksen tarjoamat palvelut ovat laajentuneet viimeisen vuoden aikana. Nykyisin Tuoconin palveluvalikoima kattaa koko työsuhteen elinkaaren; suorahaku- ja rekrytointipalvelut, henkilöstön valmennuspalvelut, tutkimuspalvelut sekä outplacement-palvelut. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Vantaalla, ja toimipisteitä on myös Jyväskylässä ja Tampereella. Yhteensä tuoconilaisia on nyt parikymmentä.

Luotettava liiketoiminnan kumppani

– Tuocon toimii yritysjohdon ja henkilöstöhallinnon strategisena kumppanina. Asiakassuhteemme ovat luonteeltaan pitkiä ja luottamuksellisia. Toimimme asiakkaamme kumppanina työelämän eri vaiheissa. Luotamme rehelliseen tekemiseen, kokemukseen ja tutkittuun tietoon – teemme työmme käsityön tarkkuudella. Toimimme hyvin asiakaslähtöisesti ja perehdymme asiakkaan tilanteeseen huolellisesti, kertoo toimitusjohtaja Johanna Eskola.
 
Tuoconin tavoitteena on olla tulevaisuudessa alaa rohkeasti uudistava toimija. Johanna Eskolan oma intohimo onkin kehittää prosesseja ja toimintamalleja edelleen yhdessä asiakkaiden kanssa. Yhden exitin tehneenä heillä oli halua palata jälleen toimialalle.

Luotamme rehelliseen tekemiseen, kokemukseen ja tutkittuun tietoon – teemme työmme käsityön tarkkuudella.

– Olimme omistajina mieheni kanssa noin 15 vuotta henkilöstöpalveluyritys Opteamissa, kunnes se muutama vuosi sitten myytiin. Merkityksellinen työ asiakkaiden kanssa on meille tärkeää ja sitä haluamme jatkaa, Eskola sanoo.

Virtuaalisuus ja etätyö haasteena ja mahdollisuutena
 
Werstaan tiloissa Tuoconia houkutteli monimuotoinen työympäristö, sillä muidenkin kaupunkien toimistot ovat samantyyppisissä coworking-tiloissa. Koulutusten myötä on tarvetta myös isommille tiloille, ja Tuocon onkin käyttänyt tarpeen tullen Vierailukeskus Joen auditorioita sekä pienempiä kokoustiloja.

Vaikka kulunut vuosi onkin ollut poikkeuksellinen, Tuoconille tilanne on onneksi ollut positiivinen. Kymmeniä suorahaku- ja rekrytointitoimeksiantoja on jo viety läpi etänä, ja myös valmennuksia on toteutettu kokonaan virtuaalisina.
 
– Olemme tunnistaneet yhdessä asiakkaidemme kanssa uuden arjen mukanaan tuomat haasteet ja mahdollisuudet.  Asiakaskokemuksen mittaukset puhuvat puolestaan: olemme olleet asiakkaiden mieleen. Se onkin parasta palautetta, kun suositukset meistä hyvänä ja luotettavana toimijana kantavat ja kannustavat eteenpäin, Eskola päättää.

Lue myös:
Werstaan ja Monttu Venturesin mentorointiohjelmahaku on nyt auki
Tatu Hirvonen löysi unelmiensa työpaikan Genomillistä
Video: Millaisia tiloja ja palveluita Werstas tarjoaa?