EN
27.05. 2021

Mentorointiohjelman haku on nyt auki

Werstaan ja Monttu Venturesin mentorointiohjelma pyörähti käyntiin avaustapahtumalla keskiviikkona 26.5. Ohjelman haku on nyt auki, ja mukaan voivat hakea kaikki Werstaan jäsenet.

Avaustapahtuma toteutettiin webinaarina, jossa Monttu Venturesin toimitusjohtaja Raoul Lehtonen avasi Montun toimintaa ja mentorointiohjelman hakuperusteita. Turun startup-kentän kuulumisia kertoi puolestaan startup-yhteisö SparkUpin Community Manager Johanna Johansson. Aloittavien yrityksen rahoitusasioista piti puheenvuoron Gos Consultingin Marko Nieminen. Hän korosti, että startupin taloushallinto raportoinnin kanssa on tärkeä pitää alusta asti hyvässä hoidossa, ja myös budjetointi pidettävä realistisena.

Mentorointiohjelman haku on nyt auki, ja mentoroitavaksi voivat hakea kaikki Werstaan jäsenet. Mentoroitavaksi otetaan erityisesti startup-yrittäjiä tai sellaiseksi tähtääviä. Toimiala- tai teknologiarajoja ei ole, ja ohjelmaan valitaan 2–6 mentoroitavaa. Monttu Ventures Oy valitsee mukaan pääsevät mentoroitavat hakemuksien perusteella sekä etsii heille mentorit omista verkostoistaan. Valintakriteerejä ovat mm. yrityksen ikä (suositaan nuoria, 0-3 vuotta vanhoja yrityksiä), kasvuhakuisuus sekä sopivan mentorin löytyminen.

Tämä on ainutlaatuinen mahdollisuus saada maksutonta sparrausta alan ammattilaisilta.

– Kannattaa ehdottomasti laittaa minulle viestiä, sillä tämä on ainutlaatuinen mahdollisuus saada maksutonta sparrausta alan ammattilaisilta, kannustaa Monttu Venturesin toimitusjohtaja Raoul Lehtonen.

Kerrothan hakemuksessanne yrityksestä: mitä teette ja millainen tiimi teillä on, sekä kauanko olette ollut toiminnassa. Mainitsethan myös, millaisia odotuksia ja tavoitteita teillä on mentoria ja koko mentorointiohjelmaa kohtaan, esimerkiksi tietystä toimialasta ja osaamistaustasta sekä ohjelman sisällöstä ja aikataulusta.

Vapaamuotoisen hakemuksen voi lähettää Monttu Venturesin Raoul Lehtoselle sähköpostitse osoitteeseen raoul(a)monttuventures.fi. Häneltä voi myös kysyä lisätietoja.

Monttu Ventures on Turun alueen korkeakoulujen ja muiden toimijoiden omistama opiskelijavetoinen kehitys- ja sijoitusyhtiö, joka auttaa turkulaisia startupeja kasvamaan ja valloittamaan maailmaa. Monttu Ventures sijoittaa aikaisen vaiheen startupeihin, joilla on yhteys Turun alueen korkeakouluihin.