EN
22.06. 2021

Kesäterveiset Werstaasta

Heippa werstaslainen!

Tällä viikolla juhlitaan juhannusta ja me Werstaasta haluamme toivottaa sen myötä mitä iloisinta ja parhainta kesää teille kaikille! Tässä hetkessä on hyvä sulkea hetkeksi silmät ja hengähtää – taas koitti uusi kesä ja sen jälkeen pääsemme mitä todennäköisemmin elämään jo sitä paljon puhuttua uutta normaalia.

Syksylle on suunnitteilla enemmän taas yhteisöllisiä tapahtumia ja kahvihetkiä. Ja jalkapallosta kiinnostuneet huomio! Veritas stadionin Werstas-aitiota päivitetään kesän aikana. Uusittu tila taipuu hyvin keskustelupalavereihin sekä pelien seuraamiseen, sillä tilaan tulee iso näyttö ja pyöreä pöytä tuoleineen. Rento ja nykyaikainen 10 hengen aitio on valmiina Werstaan huoneenvuokralaisten käyttöön sekä FC Interin että FC TPS:n otteluissa jälleen elokuusta alkaen. Varaustiedusteluja voi tehdä Werstas Storesta tai laittamalla viestiä osoitteeseen info@werstasturku.fi.                                                                                                                                                                                                                                 Juhannuksen myötä myös Tiedepuiston alue alkaa hiljentyä lomakautta kohden. Lounaspaikoista osa sulkee ovensa, mutta moni ravintola palvelee läpi koko kesän, katso alueen ravintoloiden kesäaukiolot täältä.

Werstaalla arki toimii kesällä tuttuun tapaan. Aulapalvelutoiminnot hoituvat keskitetysti Teknologiakiinteistöjen toimistolta käsin kesäsesongin ajan (BioCity, Tykistökatu 6, katutaso), aulapalvelun puh. 010 315 3009. Mikäli havaitset Werstaan tiloissa tai työhuoneessasi jotain vikoja, niin voit tehdä huoltopyynnön Werstaan verkkosivujen kautta www.werstasturku.fi footerissa vasemmassa alareunassa on ”Tee huoltopyyntö” -linkki, josta avautuu palvelupyyntölomake. Valitse oikea kiinteistö, jätä yhteystietosi ja pyynnön kuvaus – helppoa!

Muistutuksena vielä, että Werstaan ja Monttu Venturesin mentorointiohjelmaan ehtii vielä hakea mukaan! Ohjelma on tarkoitettu ensisijaisesti Werstaan startup-yrityksille tai sellaiseksi pyrkiville. Lue lisää täältä ja hae mukaan.

Tiedoksi vielä, että Vierailukeskus Joki sulkee ovensa 25.6. klo 16 ja avautuu jälleen 2.8. klo 8 alkaen.

Onnellista ja lämmintä kesää kaikille!

Aurinkoisin terveisin,

Leena ja Noora Werstaasta