EN
13.09. 2022

Werstaan tapahtumakahvila mahdollistaa yllättäviäkin kohtaamisia.

Werstas ja Crazy Town yhteistyöhön

Coworking-tilat Werstas ja Crazy Town jatkavat edelleen vuonna 2019 aloitettua yhteistyötä. Molempien yritysten asiakkaat saavat käyttää toistensa työtiloja veloituksetta usealla eri paikkakunnalla.

Werstaan ja Crazy Townin välinen yhteistyö on saanut alkunsa syksyllä 2019. Tällöin päätettiin tarjota yritysyhteisöjen jäsenille toimijoiden työskentelytiloja eri paikkakunnilla maksutta. Kokeilun jatkosta kerrottiin tammikuussa 2020. Nyt yhteistyö halutaan nostaa uuteen kukoistukseensa, kun pitkän etätyöskentelyjakson jälkeen ihmiset saavat ja haluavat taas kohdata toisiaan.
 
Syy yhteistyön syventämiseen löytyy monien asiantuntijaorganisaatioiden muuttuneesta tarpeesta työympäristöille. Töitä tehdään useammalta paikkakunnalta, tiimit ja työntekijät ovat myös rekrytointien kautta hajaantuneet eri paikkakunnille. Yhdessä Crazy Town ja Werstas pystyvät tarjoamaan kattavan verkoston erinomaisia työn tekemisen tiloja ja verkostoitumisen mahdollisuuksia.
 
Werstaan jäsenenä olet oikeutettu käyttämään Crazy Townin jäsenyyttä veloituksetta vieraillessasi Crazy Townin paikkakunnilla. Jäsenyyteen sisältyy mm. yhteisölliset työtilat, kahvi, wlan ja lounasseuraakin luvataan. Werstaan jäsenet saavat aktivointilinkin ja ohjeet olemalla yhteydessä info@werstasturku.fi. Crazy Townilta vinkataan, että perjantaisin on loistava päivä vierailla, koska silloin järjestetään aamukahvitilaisuuksia klo 9–10. Myös Turussa tullaan pitämään syksyn mittaan aamukahvit yhteistyön kunniaksi.
 
Crazy Townilaisena saat vierailun ajaksi käyttöösi Werstaan yhteisölliset työtilat, kahviautomaatin ja teet, wlanin sekä Turun upeimman coworking-yhteisön. Lisäksi alueella on runsaasti erilaisia lounasravintoloita. Lisäpalveluna kaikissa kohteissa on saatavilla kokoustiloja ja hiljaisia työskentelytiloja. Ilmoitathan tulostasi viimeistään yhtä arkipäivää aiemmin sähköpostitse osoitteeseen info@werstasturku.fi.  
 
Lisätiedot: 
Leena Puodinketo
puh. 040 832 0175 
leena.puodinketo@teknologiakiinteistot.fi

Crazy Town on yli 200 yrityksen yhteisö, joka toimii Jyväskylässä, Tampereella, Hämeenlinnassa, Porissa ja Helsingissä. Werstas toimii Turun Tiedepuistossa useassa eri tilassa yli 150 yrityksen voimin.