EN
13.01. 2020

Werstaan ja Crazy Townin yhteistyö jatkuu

Viime syksynä aloitettu Werstaan ja Crazy Townin välinen yhteistyö jatkuu. Yhteistyön tarkoituksena on tehdä yritysyhteisöjen jäsenten liikkuminen ja verkostoituminen ympäri Suomea helpommaksi. Kummankin yhteisön jäsenet saavat käyttää veloituksetta toistensa neuvottelu- ja työskentelytiloja satunnaisiin tarpeisiin ja osallistua näiden tarjoamiin tapahtumiin.

Crazy Townilla on toimipisteet Jyväskylässä, Tampereella, Hämeenlinnassa, Forssassa ja Porissa. Werstas toimii Turun tiedepuistossa useassa eri tilassa yli 200 yrityksen voimin.

Mikäli suunnittelet kokousta tai vaikka tapahtumaa esimerkiksi Tampereelle tai Hämeenlinnaan, ole yhteydessä Crazy Townin yhteisövetäjään, kerro Werstas-jäsenyydestäsi, tilatarpeistasi ja jatka päiväsi suunnittelua.

Vai kiinnostaako Pori? Porin Crazy Townissa järjestetään joka perjantaiaamu aamiaistapahtuma vaihtelevasta teemasta. Tammikuussa käsitellään mm. tekoälyä, sisältömarkkinointia ja bitcoineja. Tarkemmat tiedot ajankohdista saat Werstaan Leenalta tai Porin Petriltä.

Yhdessä olemme enemmän. Menorikasta ja menestyksekästä uutta vuosikymmentä!

Lisätietoja:

Leena Puodinketo, Werstas
leena.puodinketo@teknologiakiinteistot.fi
Puh. 040 832 0175

Petri Linna, Crazy Town
petri.linna@crazytown.fi
Puh. 045 183 9630