EN
22.09. 2021

Werstaan kaverikirja: Noora Kallio

Mikä kaverikirja? Werstaan verkkosivuilla on alkanut uusi, rento esittelysarja, jossa pääsemme tutustumaan hieman lähemmin Werstaan jäseniin. Ensimmäisenä päästiin tutustumaan Werstaan asiakkuuspäällikkö Leenaan, joka heitti haasteen seuraavalle! Kenen kaverikirjan merkintöjä sinä haluaisit lukea?

Kuka olet ja missä työskentelet? Noora Kallio, toimin markkinointiasiantuntijana Teknologiakiinteistöillä.

Mitä työhösi kuuluu? Kirjoitan tiedotteita ja uutisia, päivitän sosiaalisen median kanavia, järjestän tapahtumia. Kuulostelen myös asiakkaiden toiveita ja suunnittelen tulevia juttuja yhdessä viestintätiimin kanssa.

Missä toimistonne sijaitsee? Teknologiakiinteistöjen toimisto sijaitsee BioCityn katutasossa. Käyn myös jonkin verran eri Werstailla ja Vierailukeskus Joen tiloissa.

Työskenteletkö mieluiten toimistossa, etänä vai onko hybridityö sopivinta? Meidän työpaikalla hybridimallin työ tulee yleistymään, ja monen kohdalla se onkin sitä jo nyt. Viikon voi jaksottaa itselleen sopivasti, ja käydä toimistolla tapaamisissa tai muissa asioissa. 

Työssäni parasta on erilaiset ja joskus yllättävätkin päivät! Parasta ovat myös ihmiset ja upeat tilat. Teknologiakiinteistöjen ja Werstaan tapahtumia odotan jo kovasti!

Suosikkipaikka Werstaalla tai Tiedepuiston alueella? Uudistuva sisäpiha eli Jussinaukio. Muistan vielä, kun se toimi vain läpikulkupaikkana monta vuotta, mutta nyt siitä on tulossa aidosti viihtyisä oleskelualue. Jussinaukio on siis piha-alue, joka levittäytyy Vierailukeskus Joen ympärille: EduCityltä Tykistökadulle ja Joukahaisenkadulta sateenkaariportaita alas Lemminkäisenkadulle.

Omat eväät vai lounas ravintolassa työpäivän aikana? Molempi parempi! Kun kotona etätöissä syö itsetehtyä ruokaa, toimistolla käydessä on mukava piipahtaa ravintolalounaalla. Viimeksi olen lounastanut Maunossa, Meet&Bitessa ja DataCityn China Jadessa.

Lempiherkkuni on näin syksyisin aina niin ihana kaura-omenapaistos vaniljajäätelöllä! Tätä herkkua onkin tullut syötyä, sillä sain runsaasti omppuja ihanalta työkaverilta.

Paras vinkki toimistotyöläisen etäarkeen?
Paras vinkki on pitää rutiineista kiinni, ja muistaa pitää säännöllisesti taukoja. Monelle on varmasti muodostunut omat toimivat tavat etätyössä. Kannattaa lukaista läpi myös werstaslaisten vinkit etätyöhön. Varsinkin talven tullen koitan muistaa pienen happihyppelyn keskellä päivää, kun töiden jälkeen on jo pimeää. Toimistolla ollessa on hyvä kiertää juuri tuo Jussinaukio!

Yritys, josta haluaisin kuulla lisää täällä? Olen päässyt tutustumaan moniin werstaslaisiin, mutta ainakin uusimpia jäseniä on vielä tapaamatta. Haluaisin siis kuulla lisää uusimmista werstaslaisista.

Seuraavaksi pääsemme kurkistamaan DataCityn Werstaaseen, joka onkin uusin Werstaan coworking-tila Vierailukeskus Joen yhteydessä. Kenet siellä tapaamme, se nähdään ensi viikolla!