EN

Aloita työskentely Werstaassa

Werstaan yhteisölliset tilat ja jäsenyyteen kuuluvat palvelut ovat kaikkien werstaslaisten käytössä. Työskentelytilat Werstaan erilaisissa maailmoissa inspiroivat luomaan uutta, ja tarvittaessa keskittymisrauhaa saa hiljaisista työhuoneista.

Werstaan neuvotteluhuoneet, työpisteet, tapahtumakahvila sekä harrastetila ovat kaikki varattavissa puhelimella toimivalla Spacent-sovelluksella. Sen voi ladata App Storesta tai Google Playstä. Kirjautumalla sisään työsähköpostilla näet käytetävissä olevat tilakiintiöt ja pääset tekemään omia varauksia.

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on Spacent?

Spacent on Pohjoismaiden johtava hybridityön alusta, jonka takana on yli 10 vuotta tutkimusta tilojen joustavasta käytöstä ja hybridityön malleista Aalto-yliopistossa, MIT:ssa ja Tongjin yliopistossa.

Werstaan tilavaraukset tehdään Spacent-sovelluksessa, jonka voi ladata omaan puhelimeen Google Playsta tai App Storesta.

Miten otan Spacentin käyttöön?

Varaussovelluksen käyttöönotto on helppoa, sillä voit ladata sen suoraan omaan puhelimeesi. Sovellukseen kirjautumalla näet omista tiedoistasi olemassa olevaan jäsenyyteesi kuuluvat kiintiötunnit. Lisätietoa saat Werstaan sivuilta.

Kuka saa käyttää sovellusta?

Sovellukseen kirjaudutaan yrityksen domain-osoitteella, joka on yrityksen sähköpostin loppuosa. Esimerkiksi maija.meikalainen@werstasturku.fi. Kaikki, joilla on yrityksen domain-osoite käytössä, pääsevät kirjautumaan sovellukseen ja voivat käyttää tilavarauskiintiöitä.

Voiko Spacentiä käyttää tietokoneella?

Ei voi, ainakaan vielä. Spacent toimii tällä hetkellä vain puhelimeen ladattavan sovelluksen kautta.

Mistä näen käytettävissä olevan tilakiintiön?

Sovelluksen oikeassa alareunassa on Tili-välilehti, josta näkee kuinka monta tuntia kuukausittaisia kiintiöitä on käyttämättä ja kuinka monta tuntia on jo käytetty.

Miten muokkaan maksutietojani?

Maksutietoja voi muokata web -osoitteessa tämän linkin takaa.
Sisäänkirjautuminen tapahtuu samoilla tunnuksilla ja samoilla tavoin kuin sovelluksessa. Omia tietoja voi muokata lähettämällä viestin tukikeskukseen, jonka yhteystiedot löydät Tili-välilehden alaosasta.

Spacent-tietoni ei näy oikein, mikä avuksi?

Muistathan päivittää sovelluksen säännöllisesti, sillä järjestelmää päivitetään säännöllisesti myös asiakaspalautteen perusteella. Mikäli ongelma ei selviä, otathan yhteyttä sähköpostitse info@werstasturku.fi tai puhelimitse 010 315 3009.

Katso ohjevideo tilan varaamisesta!

Spacentin Lotta opastaa videolla, miten sovelluksesta varataan tila. Katso video täältä!