EN
11.06. 2018

Werstas laajenee DataCityyn

Yhteisöllinen työtila Werstas laajenee syksyllä DataCityn neljänteen kerrokseen. DataCityn B-portaaseen rakennettavan tilan saneeraus alkoi maanantaina 11.6. ja se valmistuu syyskuussa. Rakentamisesta vastaa Rakennusliike Lundén.

Werstas on ollut koko olemassaolonsa ajan erittäin suosittu. Ensimmäiset Werstastaan tilat avautuivat ElectroCityyn syksyllä 2015, jonka jälkeen Werstasta on laajennettu kaksi kertaa. Mobiili-, työpiste- ja työhuonejäsenyyksiä tarjoava Werstas toimii tällä hetkellä ElectroCityssä ja PharmaCityssä noin 7000 neliömetrin tiloissa. DataCityyn valmistuva Werstas on kooltaan 640 neliömetriä.

DataCityn Werstas jatkaa ElectroCityssä sijaitsevien paratiisin, post-apocalyptisen maailman ja jääkauden viitoittamaa tietä ollen ulkonäöltään rohkea ja tavallisesta toimistoympäristöstä poikkeava. DataCityn Werstaan sisustuksen teema on satumetsä, mikä näkyy niin kalusteissa, seinissä kuin erilaisissa yksityiskohdissakin. Sisustuksen suunnittelusta vastaa muiden Werstaiden tapaan sisustusarkkitehti Leena Arola Sigge Arkkitehdeiltä.

Lasihytit laajentavat tuotevalikoimaa
DataCityyn tulee yhdeksän 6-8 hengen työhuonetta, joiden koot vaihtelevat 29:n ja 56:n neliömetrin välillä. Koska huoneet ovat hieman ElectroCityn ja PharmaCityn huoneita suurempia, tuovat ne kaivatun lisän Werstaan tarjontaan.

Uutena tuotteena DataCityn Werstaaseen tulevat myös lasihytit, jotka ovat noin kolmen neliömetrin kokoisia lasiseinäisiä ja kalustettuja minihuoneita. Työhuoneiden ja lasihyttien lisäksi DataCityn Werstaaseen tulee kaksi neuvotteluhuonetta ja kaksi hiljaista huonetta sekä työkahvila, joka soveltuu niin työntekoon, seurusteluun kuin tapahtumien järjestämiseenkin.

Werstaan huoneiden kysyntä on jo pitkään ollut suurempaa kuin tarjonta, josta johtuen DataCityyn valmistuvat työhuoneet ovat jo varattuja. Työhuoneesta kiinnostuneiden kannattaa kuitenkin ilmoittautua jonotuslistalle odottamaan sopivan huoneen vapautumista. Muutamia lasihyttejä DataCityn Werstaaseen on vielä vapaana ja tarjolla on myös Werstaan yleisten tilojen käyttöön oikeuttavia mobiilijäsenyyksiä. 

Lisätietoja:
Hele Kaunismäki
Puh. 050 559 0374
etunimi.sukunimi@teknologiakiinteistot.fi