EN
28.02. 2023

DataCityssä sijaitsee tulevan Kalevalan lisäksi kaksi Werstas-tilamaailmaa: Satumetsä ja Werstas Joki.

Werstas laajenee DataCityssä

Turun Teknologiakiinteistöjen yhteisöllinen työtila Werstas laajenee tulevana kesänä, kun uudet remontoidut tilat valmistuvat DataCityn kolmanteen kerrokseen. Uusi coworking-toimistomaailma on kooltaan noin 1700 m². Werstaan rakentamisesta DataCityssä vastaa Rakennustoimisto Lundén Oy. 

Werstaan työtilojen haluttiin jälleen olevan ulkonäöltään rohkeasti erilainen kuin perinteisemmät toimistotilat. Aiemmat Werstaan teemat Paratiisi, Post-apokalyptinen maailma, Jääkausi, Satumetsä ja Werstas Joki saavat nyt jatkoa Kalevalasta. Uuden Werstaan arkkitehti- ja sisustussuunnittelusta vastaa Pia Sabelström Arkkitehtitoimisto Sabelströmistä.

Werstas Kalevalaan tulee yhteensä 42 työhuonetta, joiden koot vaihtelevat yhden hengen työpisteistä kahdeksan hengen työhuoneisiin. Avaruutta tiloihin tuovat lasiseinäiset työhuoneet, joka saa kontrastinsa DataCityn historiallisista punatiiliseinistä.  

Työhuoneiden lisäksi Werstas Kalevalaan tulee kaksi neuvotteluhuonetta, ergonomisia työpisteitä ja uutuutena erikseen vuokrattavissa oleva turvaluokiteltu projektihuone. Tuttuun tapaan kerroksesta löytyy myös rento oleskelualue ja kahviautomaatti. Kalevalan asiakkaiden käytössä ovat myös alakerran Werstas Joen työkahvila ja neuvottelutilat.  

Turun suurin yhteisöllinen työtila Werstas on ollut koko olemassaolonsa ajan erittäin suosittu. Ensimmäiset Werstaan työtilat avautuivat Turun Tiedepuistoon ElectroCityyn syksyllä 2015, jonka jälkeen Werstasta on laajennettu useaan otteeseen. Werstas toimii tällä hetkellä ElectroCityssä, DataCityssä ja PharmaCityssä. 

Lisätiedot: 
Katri Pyöli 
040 553 2953 
katri.pyoli@teknologiakiinteistot.fi