Kirjaudu sisään
Unohditko salasanan?

Kalusteet ovat pikkuhiljaa löytäneet oikeille paikoilleen. Muutama huonekin on juuri nyt vapaana, vinkkaa Leena Puodinketo.

14.01.
2021
14.01.2021

Werstas ElectroCity on jälleen kokonaan auki

ElectroCityssä sijaitseva Werstas on jälleen auki kokonaisuudessaan. Osa Werstas Jääkaudesta oli viime syksyn suljettuna, koska ElectroCityn katolla syttyi kesällä tulipalo, joka aiheutti savu- ja vesivahinkoja Jääkaudessa sijaitseviin tiloihin.

Korjattujen tilojen kalustus alkoi maanantaina 4.1. ja kuluvalla viikolla viimeisetkin väistötiloissa olleet yritykset pääsivät palaamaan tiloihinsa. Kävimme kurkistamassa miltä Werstaalla näyttää ja löytyipä tiloista myös innolla työpaikalleen palanneita ihmisiäkin.

Kuinka paluu Jääkauteen on sujunut, Werstaan asiakkuuksista vastaava Teknologiakiinteistöjen palvelupäällikkö Leena Puodinketo?

– Suurin osa kalusteista on ollut puhdistettavana ja pienehkö osa on täytynyt poistaa kokonaan käytöstä vahingoista johtuen. Kalusteet ovat nyt pikkuhiljaa löytäneet oikeille paikoilleen, mutta mikäli omasta huoneesta puuttuu huonekaluja tai niitä on väärissä paikoissa, niin minuun voi olla yhteydessä. Lisäksi leuanvetotanko odottaa vielä seinään kiinnittämistä ja ehkä kaikkein tärkein, eli kahviautomaatti, antaa odottaa vielä itseään, mutta nämäkin asiat pitäisi korjaantua ihan lähiaikoina.

Ovatko kaikki ElectroCityn Werstaiden huoneet nyt varattuja vai voisiko tilaa löytyä myös uusille tulijoille?

– 5. kerroksessa on pari isompaa toimistohuonetta tyhjillään, joten jos on tarvetta lisätilalle niin minuun vain yhteyttä! Myös muutama pienempi huone on vapaana, mutta niillä on taipumus löytää käyttäjänsä aika nopeastikin. 


Jääkauden työkahvilan kalusteet ovat nyt puhdistuksen jäljiltä paikoillaan. Turvaväleistäkin oli ainakin vierailupäivänä helppo pitää kiinni.


Aveson työntekijät olivat tyytyväisiä päästyään takaisin omalle toimistolle. 


Lasin takaa bongattiin Aveson Sami Heino.


Työkahvilan pingviini kurkistelee lokerikoiden taakse.


Neuvottelutiloissa vaikutti olevan hyvin tilaa.