EN
16.08. 2024

Kupittaan palloiluhallissa pääsee katsomaan mm. TPS Salibandyn ja FBC Turun salibandyotteluita.

Werstas-aitio parhaalla paikalla - varaa oma aitiokertasi

Vie asiakkaasi tai henkilökuntasi aitioon! Werstaasta työhuoneen vuokrannut yritys voi varata veloituksetta Werstas-aition Kupittaan Palloiluhallissa TPS Salibandyn, FBC Turun tai TuTo Volleyn runkosarjan salibandy- ja lentopallo-otteluun kerran kalenterivuoden aikana. Tutustu otteluohjelmaan seurojen sivuilta ja varaa oma aitiokertasi!

Palloiluhallin aitio on mitoitettu kahdeksalle henkilölle. Aitiovarauksen vahvistuttua saat käyttöösi aition avaimen sekä enintään kahdeksan (8) ottelulippua. Avaimet ja liput haetaan BioCityn aulapalvelusta, jonne ne myös palautetaan ottelua seuraavana arkipäivänä.

Werstas-aitio löytyy myös Gatorade Centeristä, ja se on varattavissa HC TPS:n jääkiekko-otteluihin. Aition on mitoitettu 10 henkilölle. Myös Veritas Stadionilla on 10 henkilön Werstas-aitio, joka tulee jälleen ensi keväänä varattavaksi FC Interin ja FC TPS:n otteluihin.

Aitioiden varaustiedustelut tehdään suoraan Saija Kivikankareelle: saija.kivikankare@teknologiakiinteistot.fi. Varaathan aition hyvissä ajoin, viimeistään viikkoa ennen pelipäivää.