EN
07.10. 2022

ElectroCityn Werstaassa sijaitsevat työpiste Mango ja pieni neuvottelutila Persikka.

Werstaan neuvottelutilat uudistuivat

Werstaan varattavia tiloja on uudistettu syyskuun aikana vastaamaan paremmin asiakkaiden muuttuneita työskentelytarpeita. Muutoksia on tehty myös asiakkailta saadun palautteen perustella.

Hiljaisista huoneista sellaisenaan on luovuttu. Osa hiljaisista huoneista on muokattu pieniksi neuvotteluhuoneiksi ja osa on muokattu työpistetiloiksi, jotka on kalustettu työpöydillä ja työtuoleilla. Työpisteiden ergonomisuutta on parannettu säädettävillä kalusteilla, ja ne palvelevat erityisesti mobiiliasiakkaita. Uusia varattavia työpisteitä on myös ElectroCityn 5. kerroksen B-portaan päädyssä ja ne ovat varattavissa Spacent-järjestelmässä nimellä Kaivos. 

DataCityssä 2. kerroksen Werstaan pienet hiljaiset huoneet ovat muuttuneet varattaviksi työpisteiksi. Werstaan Satumetsässä DataCityn 4. kerroksessa toisen hiljaisen huoneen kalustusta on muokattu, ja tila löytyy nyt Taikametsä-neuvottelutilana.

Yhdistelmätilat Ampere-Braun, Faraday-Gauss ja Järvi-Salmi ovat nyt varattavissa vain isona neuvottelutilana, eli tiloja ei pysty enää varaamaan yksittäin esim. Ampere tai Braun, Järvi tai Salmi.