EN
19.10. 2018

Werstaan mentorointiohjelman haku on nyt auki


Monttu Venturesin Ilkka Laustola, Anna Jousi sekä Onni Mannila (oikealla) sekä Teknologiakiinteistöjen
Hele Kaunismäki iloitsivat hyvin menneestä mentorointihjelman aloituksesta.

Werstaan asiakkaille kohdennettu Mentorointiohjelma käynnistyi 17.10.2018 kick-off -tilaisuudella Vierailukeskus Joen Workshop-tilassa. Paikalla oli mentoroinnista kiinnostuneiden werstaslaisten lisäksi tulevia mentoreita sekä Monttu Venturesin sijoittajia. Myös Montun viimeisimmät sijoituskohteet Hydrohex ja Aceman Pharma esittäytyivät tilaisuudessa. Paikalla oli myös Rainmaker Oy:n / NordicEdun Mika Aittamäki, joka kertoi miten myyntivetoista kasvuyritystä kannattaa rakentaa. Aittamäen mukaan mielikuva tietynlaisesta myyjästä istuu tiukassa ihmisten mielissä, ja tätä kuvaa hän halusi ravistella. Myyntitilanteissa ihmisten, eli myyjien ja asiakkaiden erilaisuus ja luonteenpiirteet korostuvat, ja itse ostopäätös tehdään tunteella. Aittamäki painotti puheenvuorossaan, että myyntitilanteisiin tulee mennä aina asiakkaan tarpeet edellä.

Mentointiohjelman haku on nyt auki, ja mentoroitavaksi voivat hakea kaikki Werstaan jäsenet. Mentoroitavaksi otetaan erityisesti startup-yrittäjiä tai sellaiseksi tähtääviä. Toimiala- tai teknologiarajoja ei ole, ja ohjelmaan valitaan 2–6 mentoroitavaa. Monttu Ventures Oy valitsee mukaan pääsevät mentoroitavat hakemuksien perusteella sekä etsii heille mentorit omista verkostoistaan. Valintakriteerejä ovat mm. yrityksen ikä (suositaan nuoria, 0-3 vuotta vanhoja yrityksiä), kasvuhakuisuus sekä sopivan mentorin löytyminen.

Kerrothan hakemuksessanne yrityksestä: mitä teette ja millainen tiimi teillä on, sekä kauanko olette ollut toiminnassa. Mainitsethan myös, millaisia odotuksia ja tavoitteita teillä on mentoria ja koko mentorointiohjelmaa kohtaan, esimerkiksi tietystä toimialasta ja osaamistaustasta sekä ohjelman sisällöstä ja aikataulusta.

Hakuaika on 17.10.– 1.11. Vapaamuotoinen hakemuksen voi lähettää Monttu Venturesin Ilkka Laustolalle osoitteeseen ilkka@monttuventures.fi.

Lisätiedot:
Monttu Ventures Oy
Ilkka Laustola, Chief Operating Officer
ilkka@monttuventures.fi

Monttu Ventures on Turun kauppakorkeakoulun ylioppilaat ry:n ja Turun kauppakorkeakoulun alumnien perustama kehitys- ja sijoitusyhtiö, joka auttaa turkulaisia startupeja kasvamaan ja valloittamaan maailmaa