EN
12.05. 2021

Werstaan ja Monttu Venturesin mentorointiohjelma saa jatkoa

Werstas ja Monttu Ventures ovat tehneet yhteistyötä jo vuodesta 2018. Nyt nykyisille Werstaan jäsenille tarjoutuu loistava tilaisuus kehittää omaa osaamistaan ja yritystään, sillä Werstaan ja Monttu Venturesin mentorointiohjelma pyörähtää jälleen käyntiin!

Haluaisitko sparrausta yrityksesi kasvuun ja menestykseen? Kiinnostaako oman asiantuntijuuden kehittäminen? Werstaan jäsenillä on jälleen mahdollisuus hakea mukaan Monttu Venturesin maksuttomaan mentorointiohjelmaan. Tule kuulemaan ajankohtaiset kuulumiset ohjelmasta ja Monttu Venturesin toiminnasta 26.5.2021 klo 9.00 pidettävään webinaariin. Johanna Johansson SparkUpilta kertoo Turun startup-kentän eri toimijoista, ja luvassa on lisäksi Gos Consultingin puheenvuoro aloittavan yrityksen rahoituksesta.

Mentorointiohjelman haku käynnistyy heti aloitustilaisuuden jälkeen. Mentoroitavaksi voivat hakea kaikki Werstaan jäsenet, ja mentoroitavaksi otetaan erityisesti startup-yrittäjiä tai sellaiseksi tähtääviä. Toimiala- tai teknologiarajoja ei ole, joten nyt on hieno mahdollisuus saada uusia näkökulmia yrityksesti kehittämiseen ja kasvuun! Ohjelmaan valitaan 2-6 mentoroitavaa.

Aika: keskiviikko 26.5. klo 9.00–9.45
Paikka: Zoom-alusta
Ilmoittautumiset: tästä linkistä, osallistumislinkki lähetetään osallistujille lähempänä ajankohtaa
(llmoittautuminen aloitustapahtumaan ei vielä sido mukaan mihinkään.)

Lisätiedot:
Raoul Lehtonen, Monttu Venturesin toimitusjohtaja
raoul@monttuventures.fi

Monttu Ventures on Turun alueen korkeakoulujen ja muiden toimijoiden omistama opiskelijavetoinen kehitys- ja sijoitusyhtiö, joka auttaa turkulaisia startupeja kasvamaan ja valloittamaan maailmaa. Monttu Ventures sijoittaa aikaisen vaiheen startupeihin, joilla on yhteys Turun alueen korkeakouluihin.