EN
27.11. 2015

Webaitio Werstaan mobiilijäseneksi

Webaitio liittyi Werstaan mobiilijäseneksi marraskuun alussa. Yrityksessä työskentelee neljä henkilöä, joista Teijo Pöyhösen voi tavata Werstaan yhteisissä tiloissa. Mobiilijäsenyys oli luonteva ratkaisu, koska Pöyhösen työpäivät koostuvat paljon myös asiakaskäynneistä.

– Meille mobiilijäsenyys sopii mainiosti. Werstas palvelee hyvänä tapaamispaikkana, ja neuvotteluhuoneissa voi pitää palaveria isommallekin joukolle. Werstaasta voi löytyä myös uusia yhteistyökumppaneita, sanoo Pöyhönen.

Webaitio tarjoaa alustan reaaliaikaiselle videokentälle, esimerkiksi interaktiivisen verkkotelevision ja videoasiakaspalvelun. Jos asiakasyritys järjestää tapahtuman, se voidaan videoida ja lähetys upottaa yrityksen kotisivuille, jossa sitä voi seurata reaaliajassa.

Idea Webaitiosta sai alkunsa Turun ammattikorkeakoulun hankkeesta vuonna 2011, jossa tehtiin videoneuvotteluratkaisuja kodinhoidon asiakkaille. Yrityksen tuotteita onkin hyödynnetty eniten sosiaalialalla.

– Olemme olleet mukana esihautomotoiminnassa, ja konsultointia on tehty paljon matkan varrella. Monien vaiheiden kautta syntyi Webaitio, joka perustettiin loppuvuonna 2013. Olemme toimialariippumaton yritys, vaikka olemmekin tehneet paljon sosiaalialan projekteja. Nykyään asiakkaita on myös koulutus- ja opetusalalla. Tuotamme myös paljon yksittäisiä tapahtumia verkkoon, kertoo Pöyhönen.

Werstas on Turun Teknologiakiinteistöjen uusi coworking-tilakonsepti, josta löytyy työhuoneita sekä avotilassa sijaitsevia työpöytiä, työkahviloita, neuvotteluhuoneita, hiljaisia huoneita ja erilaisia rentoon oleskeluun sopia tiloja. Werstaan monipuolinen tilavalikoima mahdollistaa erikokoisten yritysten, freelancereiden ja etätyöntekijöiden löytävän tarpeeseensa ja budjettiinsa parhaiten sopivan kokonaisuuden sekä tarjoaa sosiaalisia suhteita, työkavereita ja kokonaisen yhteisön siellä työskentelevien ihmisten iloksi ja hyödyksi.