EN
03.03. 2016

WAGO Finland Werstaaseen

WAGO Finland Oy muutti Werstaaseen heti tilojen valmistuttua. Yritys on jousivoimaisen liitinteknologian asiantuntija, joka myös valmistaa liitinteknologiaan liittyviä laitteita ja automaatiojärjestelmiä.

Wago on saksalainen perheyritys, jolla on toimintaa yli 80 maassa. Suomessa toimintaa on Turun lisäksi Helsingissä. Yrityksen Turun toimipisteessä Werstaassa työskentelevät Keijo Virkkala ja Kari Niskanen.

– Toimimme samassa tiloissa ElectroCityssä myös ennen saneerausta, ja onneksi pääsimme samaan paikkaan myös Werstaan tiloissa. Toivomuksesta saimme välioven huoneidemme välille, kertoo Virkkala tyytyväisenä.

Virkkala tuntee hyvin Turku Science Parkin alueen, sillä hän on työskennellyt alueella jo 20 vuotta, joista Wagolla seitsemän. Lukuisten lounasravintoloiden ja parkkipaikkojen lisäksi molemmat kiittelevät Werstaan sijaintia, sillä sieltä on helppo lähteä niin Helsingin kuin Tampereenkin suuntaan.

– Meille molemmille kertyy paljon matkustuspäiviä, sillä työtehtävät vievät meitä viikoittain ympäri Suomea, kertoo Niskanen.

Kiireisten päivien vastapainoksi Virkkalan huoneesta löytyy pieni golf-viheriö.

– Aina välillä on hyvä pitää pieni tauko. Se rauhoittaa, kun täytyy keskittyä vain palloon, naurahtaa Virkkala.

Werstas on Turun Teknologiakiinteistöjen uusi coworking-tilakonsepti, josta löytyy työhuoneita sekä avotilassa sijaitsevia työpöytiä, työkahviloita, neuvotteluhuoneita, hiljaisia huoneita ja erilaisia rentoon oleskeluun sopia tiloja. Werstaan monipuolinen tilavalikoima mahdollistaa erikokoisten yritysten, freelancereiden ja etätyöntekijöiden löytävän tarpeeseensa ja budjettiinsa parhaiten sopivan kokonaisuuden sekä tarjoaa sosiaalisia suhteita, työkavereita ja kokonaisen yhteisön siellä työskentelevien ihmisten iloksi ja hyödyksi.