EN
19.09. 2023

Kupittaan palloiluhallissa voi seurata vaikka TPS salibandyn ja FBC Turun salibandyderbyä.

Urheilua parhaalla paikalla Werstas-aitiossa

Vie asiakkaasi tai henkilökuntasi aitioon! Werstaasta työhuoneen vuokrannut yritys voi varata veloituksetta Turun Teknologiakiinteistöjen aition Kupittaan palloiluhallissa kerran kalenterivuoden aikana. Werstaan asiakkaana on mahdollisuus seurata TPS salibandyn ja FBC Turun F-liigan runkosarjan salibandy-otteluita ja TUTO Volleyn lentopallo-otteluita parhaalla paikalla omassa aitiossa. Aitio on tarkoitettu kahdeksalle henkilölle. Aitiovarauksen vahvistuttua saat käyttöösi aition avaimen sekä enintään kahdeksan (8) ottelulippua.

Myös Gatorade Centerissä on Werstas-aitio, jossa voi seurata HC TPS:n Liigan runkosarjan otteluita kerran kalenterivuoden aikana. Aitio on tarkoitettu kymmenelle henkilölle, ja sinne voi tilata tarjoiluja omakustanteisesti stadionin ravintolasta. Aitiovarauksen vahvistuttua saat käyttöösi aition avaimen sekä enintään kymmenen (10) ottelulippua.

Muistathan palauttaa aition avaimen ElectroCityn aulapalveluun ottelua seuraavana arkipäivänä.

Löydä mieleinen laji, ottelu ja kokoa oma työporukkasi! Aitioita voi tiedustella suoraan Carita Varjoselta: carita.varjonen@teknologiakiinteistot.fi. Varaathan aition hyvissä ajoin, viimeistään viikkoa ennen pelipäivää.