EN
23.11. 2015

TidyCMS viihtyy Werstaassa

Werstas

TidyCMS muutti Werstaaseen marraskuun alussa. Yritys on turkulainen startup, joka on perustettu vuonna 2011. Yrityksessä työskentelevät Fredrik Bjurström ja Pyry Liukas, jotka ovat molemmat olleet mukana yrityksessä sen perustamisesta lähtien.

TidyCMS tunnettiin aikaisemmin Appy-nimellä. Yritys teki mobiilisovelluksia, joilla mm. muunnettiin ei-responsiivisia nettisivuja mobiiliystävällisiksi. Tällä hetkellä Bjurström ja Liukas työskentelevät TidyCMS-järjestelmän kehittämisen parissa.

TidyCMS-järjestelmää on rakennettu puolitoista vuotta. Se on sisällönhallintajärjestelmä, joka on suunnattu digitoimistoille ja verkkosivustojen tekijöille. Sillä on käyttäjiä ympäri maailman. Yrityksen tähtäin on ollut koko ajan kansainvälistymisessä.

Bjurström ja Liukas ovat itsenäisiä start-up yrittäjiä. Molemmat ovat opiskelleet IT-alaa yliopistossa.

– Toimimme jo aiemmin ElectroCityssä. Ennen rakennuksen remonttia toimistomme sijaitsi viidennessä kerroksessa Turku Science Parkin yrityskeskus DIOssa. Ei ollut itsestään selvää, että jatkaisimme ElectroCityssä remontin jälkeen. Nyt kun olemme asettautuneet tänne Werstaaseen, olemme erittäin tyytyväisiä, Bjurström sanoo.

Werstaan pirteä ilme ja coworking-tilan palvelut saavat myös kiitosta.

– Tänne on mukava tuoda vieraita, sillä kaikki haluavat nähdä ja käydä neuvottelukuutiossa. Myös yhteisten tilojen monimuotoisuus sekä talon tarjoama kahvi ja tee ovat mukava lisä Werstaan palveluihin, Liukas kertoo.

Marraskuussa ElectroCityyn avattu Werstas on Turun Teknologiakiinteistöjen uusi coworking-tilakonsepti, josta löytyy työhuoneita sekä avotilassa sijaitsevia työpöytiä, työkahviloita, neuvotteluhuoneita, hiljaisia huoneita ja erilaisia rentoon oleskeluun sopia tiloja. Werstaan monipuolinen tilavalikoima mahdollistaa erikokoisten yritysten, freelancereiden ja etätyöntekijöiden löytävän tarpeeseensa ja budjettiinsa parhaiten sopivan kokonaisuuden sekä tarjoaa sosiaalisia suhteita, työkavereita ja kokonaisen yhteisön siellä työskentelevien ihmisten iloksi ja hyödyksi.