EN
15.11. 2019

Tervetuloa Werstaslaisten pikkujouluihin

Kutsu werstaslaisten yhteisiin pikkujouluihin Circukseen!

Onko joulumieli tältä vuodelta vielä kadoksissa? Tarvitsetko valoa ja juhlaa syksyn pimeyteen? On aika juhlia kulunuttua vuotta Werstaan yhteisissä pikkujouluissa!
 
Tule nauttimaan rennosta illasta työpäivän jälkeen ja tutustumaan ElectroCityn, PharmaCityn ja DataCityn muihin werstaslaisiin.  Tarjolla on lämmintä ruokaa kello 16 alkaen ja pientä naposteltavaa ja juotavaa läpi tapahtuman. Sauna on lämmin koko illan ja terassin poreallas valmiina, joten otathan uimapuvun mukaan.
Circuksen ovet ovat auki kello 16 alkaen. Ilmoittauduthan tarjoilujen vuoksi 5.12. mennessä.
 
Voit tulla yksin, työkaverin kanssa, olla hetken tai viipyä pidempään - mikä sinun aikatauluusi parhaiten sopii.
 
Tervetuloa!
 
Mitä: Werstaan pikkujoulut
Milloin: Torstai 12.12. kello 16–22
Missä: Circus ElectroCity B-porras 7. krs

Ilmoittautumiset 5.12. mennessä. Ilmoittautumislinkki on lähetetty sähköpostitse werstaslaisille. Jos et ole saanut linkkiä, ota yhteyttä Leena Puodinketoon (etunimi.sukunimi@teknologiakiinteistot.fi).

Tapahtuma on maksuton ja avoin kaikille, mutta osallistuminen edellyttää ilmoittautumista. Tapahtumassa valokuvataan, videokuvataan sekä tuotetaan materiaalia sosiaaliseen mediaan. Osallistumalla tapahtumaan hyväksyt tapahtumassa tuotetun materiaalin mahdollisen käyttämisen Turun Teknologiakiinteistöjen tai sen omistamien brändien markkinoinnissa.