EN
26.01. 2023

Tiedepuiston treenejä on pidetty myös ulkona Kupittaanpuistossa.

Tervetuloa Tiedepuiston treeneihin!

Tarvitsetko arkeesi enemmän liikettä? Työskenteletkö paljon näyttöpäätteen äärellä? Haluaisitko treenata rennosti hyvässä seurassa? Werstaan asiakkaat voivat osallistua viikottaisiin Tiedepuiston treeneihin joka tiistai klo 15–16. Treenit järjestetään yhteistyössä M&M Kuntotalo Kupittaan kanssa.

Teknologiakiinteistöjen ja Werstaan asiakkaat ovat päässeet liikkumaan Tiedepuiston monipuolisissa treeneissä jo yli kahden vuoden ajan. Kuntotalo M&M:n ohjaajien vetämissä treeneissä on liikuttu niin ulkona kuin sisällä, sekä virtuaalisesti että paikan päällä. Vuosien aikana on treenattu monipuolisesti lihaskuntoa, pyöräilty sisäpyöräilysalissa sekä huollettu kehoa. 

Kaikki tunnit soveltuvat niin aloittelijalle kuin pidempään treenanneille, sillä ammattitaitoiset ohjaajat pitävät huolen, että jokaisen kuntotasoon löytyy liikevaihtoehtoja. Tule rohkeasti mukaan kokeilemaan eri lajeja ja nauti monipuolisesta liikunnasta! 

Asiakkaanamme voit osallistua viikoittaisiin treeneihin juuri oman aikataulusi mukaan, sillä jokaiseen treeniin ilmoittaudutaan erikseen. Treenit jatkuvat jälleen koko kuluvan vuoden kevätkauden kesäkuun alkuun saakka. Kaikkien treeneihin osallistujien kesken arvotaan joka kuukausi kahden kuukauden treenikortti M&M Kuntotaloon sekä tuotelahja. 

Kiinnostuitko? Ilmoittaudu mukaan treeneihin sähköpostiisi tulevalla linkillä. Muistathan käydä tilaamassa sen kiinteistön tiedotteet, jonka Werstaassa työskentelet, sillä kutsulinkki treeneihin lähetetään vain kiinteistötiedotteiden tilaajille. Mukavia treenihetkiä!