EN
23.01. 2023

Werstaan palveluvastaava Katri Pyöli odottaa kuluvana vuonna werstaslaisten kohtaamisia.

Talvipäivän terveiset Werstaasta!

Lunta maassa on vaihtelevasti, mutta ainakin aurinko on jo tullut piristämään vuoden alkua! Nyt onkin hyvä hetki muistella, mitä kaikkea meillä Werstaassa tapahtui vuoden 2022 aikana ja mitä meillä on suunnitteilla kuluvana vuonna. 

Vuosi sitten keskityimme erityisesti erilaisten etätyömahdollisuuksien tukemiseen. Päätimme ottaa Spacent-tilavarauspalvelun käyttöön Werstaaseen, ja tarjosimme coworking -tilojamme myös Werstaan ulkopuolisille asiakkaille. Kevään mittaan yhteistyömme tiivistyi Spacentin tiimin kanssa, ja vihdoin kesällä Spacent-tilavaraussovellus otettiinkin käyttöön koko Werstaan uutena tilavarausjärjestelmänä.

 Varausjärjestelmän kehityksen myötä päivitimme myös Werstaan varattavia työtiloja vastaamaan paremmin asiakkaiden nykyisiä tilatarpeita. Hiljaiset huoneet jäivät pois, kun niistä muokattiin työpisteitä ja pieniä neuvottelutiloja.

Olenkin oppinut paljon uutta ja tutustunut moniin uusiin, ihaniin ihmisiin! 

Kesällä tapahtui Werstaassa myös toinen iso muutos, kun minä otin kopin Werstaan vuokrauksista ja asiakkuuksista. Tämä oli myös minulle suuri muutos, mutta monelle varmasti olin jo tuttu kasvo Teknologiakiinteistöjen aulapalvelusta ja avaintenhallinnasta. Kesän jälkeen olenkin oppinut paljon uutta ja tutustunut moniin uusiin, ihaniin ihmisiin! 

Syksyllä aloimme kehittää entisestään Werstaan vastuullisuutta päivittämällä tulostus- ja skannauspalvelua. Palvelua saa edelleen käyttää ilmaiseksi, mutta runsaasta paperin käytöstä veloitetaan erikseen. Iloksemme saimmekin huomata, että werstaslaisten paperinkulutus on hyvin maltillista.  

Werstaan pikkujoulut järjestettiin tuttuun tapaan edustus- ja saunatila Circuksessa, jossa meitä ällistytti mentalisti Pete Poskiparta. Tunnelma oli lähestyttävä ja avoin, ja haluankin kiittää vielä kaikkia osallistumisesta ja mukavista keskusteluista. Toivottavasti teillä oli siellä yhtä iloinen tunnelma kuin meillä!

Tältä vuodelta odotan enemmän kohtaamisia ja Werstaan tapahtumia.

Tältä vuodelta odotan enemmän kohtaamisia ja Werstaan tapahtumia. Innolla kehittelemme tapahtumia ja uusia juttuja Werstaalle kuten myös koko Tiedepuistoon. Meillä Werstaassa halutaan kohdata asiakkaidemme tarpeet, mikä tarkoittaa, että otamme mielellämme vastaan erilaisia ehdotuksia ja ideoita. Olisiko sinulla jo mielessä ajatuksia werstaslaisten yhteisistä tapahtumista, Tiedepuiston treeneistä, tai ihan vaikka Werstaan eri teemakujen valikoimasta? Toiveita saa ja pitää esittää.  

Aurinkoisin terveisin,
Katri