EN
27.01. 2016

Talgraf Oy Werstaaseen

Talousalan ohjelmistoyritys Talgraf Oy muutti Werstaaseen marraskuun alussa heti ensimmäisten joukossa. Yrityksen toimisto sijaitsee Werstaan 5. kerroksessa.

Talgraf on toiminut vuodesta 1992. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Oulussa, ja etätoimistot ovat Vantaalla ja Turussa. Henkilökuntaa on 17, joista Turun toimistossa Werstaassa työskentelee Timo Heiniö.

– Olen työskennellyt Talgrafilla jo 10 vuotta. Toimistomme sijaitsi ElectroCityssä jo ennen Werstasta ja aikoinaan olimme myös DataCityssä, joten tunnen hyvin Turku Science Parkin alueen. Asun itse Kaarinassa, joten sieltä on helppo tulla tänne töihin.

Talgraf Oy toimittaa raportointi- ja budjetointiratkaisuja yrityksiin, joiden koko vaihtelee yhden hengen pienyrityksistä aina usean sadan henkilön organisaatioihin. Hiljattain julkaistiin täysin uusi pilvipohjainen talousinformaatio-ohjelmisto Accuna, jonka demoa pääsee kokeilemaan samantien Talgrafin verkkosivuilla.

Kun Heiniötä ei näy Werstaan toimistossa, hän on itse asiakastapaamisissa, jotka ulottuvat aina Vaasaan ja Jyväskylään asti.

– Teen myös itse asiakaskäyntejä laajalla alueella. Werstas on ihanteellinen paikka yhden hengen toimistolle, sillä täällä on silti muita ihmisiä ympärillä, ja täällä tapaakin paljon tuttuja kasvoja vuosien varrelta. Myös neuvottelutilojen käyttömahdollisuus on Werstaan etuna, Heiniö kertoo.

Werstas on Turun Teknologiakiinteistöjen uusi coworking-tilakonsepti, josta löytyy työhuoneita sekä avotilassa sijaitsevia työpöytiä, työkahviloita, neuvotteluhuoneita, hiljaisia huoneita ja erilaisia rentoon oleskeluun sopia tiloja. Werstaan monipuolinen tilavalikoima mahdollistaa erikokoisten yritysten, freelancereiden ja etätyöntekijöiden löytävän tarpeeseensa ja budjettiinsa parhaiten sopivan kokonaisuuden sekä tarjoaa sosiaalisia suhteita, työkavereita ja kokonaisen yhteisön siellä työskentelevien ihmisten iloksi ja hyödyksi.