EN
06.10. 2020

Susanna Sankala työskentelee vaihtelevasti eri Werstailla. Kuvaushetkellä Sankala oli Werstas Satumetsässä DataCityssä.

Susanna Sankala toi ohjelmistoyritys BearIT:n Turkuun

Kun tamperelainen ohjelmistoyritys BearIT laajeni loppukesällä Turkuun, tarvittiin yritykselle tietysti myös toimitilat. Niinpä BearIT:n turkulaisvahvistus Susanna Sankala ryhtyi etsimään tiloja – ja päätyi Werstaaseen.

Mikä sinut sai valitsemaan juuri Werstaan?

– Kyselin toimitiloja verkostoltani ja selvittelin niitä myös netistä. Kävin katsomassa useampaakin tilaa, ja Werstas valikoitui niistä selkeästi parhaimmaksi, koska Werstaalla on modernit työtilat. Kuulin myös monelta tutulta, että Werstaassa on hyvä henki, Sankala kertoo.

BearIT on ohjelmisto- ja työelämäpalveluihin keskittynyt asiantuntijayritys, joka toimii Tampereella, Helsingissä sekä nyt myös Turussa. 

– Meillä on pitkä kokemus digitalisaatiosta ja kyky tunnistaa osaamista. "Kovaa osaamista pehmein arvoin" on sloganimme, emmekä tingi siitä. Sekä asiakkaitamme että työntekijöitämme yhdistää aito auttamisenhalu.

Odotan innolla, että pääsen verkottumaan ihmisten kanssa. Aion osallistua werstaslaisten tapahtumiin heti kun niitä taas voidaan järjestää.

Kovaa vauhtia kasvava BearIT työllistää 30 henkilöä ja etsii jatkuvasti etenkin ohjelmistoalan osaajia.

– Minä toimin BearIT:lla kehittämispäällikkönä ja digivalmentajana. Kehitän tällä hetkellä digitaalista palveluamme Urasprinttiä, joka on työnhakijoille tarkoitettu valmennuspalvelu. Valmennuksessa tarjotaan yksilöllistä valmennusta digitaidoissa, ammatin valinnassa, kouluttautumisessa sekä työnhaussa.

Susanna on koulutukseltaan valtiotieteiden maisteri ja digiopettaja. Työuransa hän on aloittanut terveydenhuoltoalalta, josta hän siirtyi valtiolle asiantuntijatehtäviin ja sieltä edelleen BearIT:iin

– Parasta työssäni on päästä kehittämään täysin uutta digitaalista palvelua. Meillä on todella ammattitaitoinen ja osaava tiimi, jonka kanssa on todella mukavaa tehdä töitä joka päivä. Työ tehdään täysin digitaalisesti, etänä.

Susannalla on mobiilijäsenyys Werstaaseen, jota hän hyödyntää työskentelemällä eri Werstailla. Mobiilijäsenyys paitsi joustaa lisärekrytointien mukaan, myös tarjoaa mahdollisuuden tutustua ihmisiin Werstaiden eri toimipisteissä.

– En ole vielä ehtinyt tutustua kovinkaan moneen werstaslaiseen, ja vaikuttaa siltä, että koronan takia osa ihmisistä työskentelee kotona. Odotan innolla, että pääsen verkottumaan ihmisten kanssa. Aion osallistua werstaslaisten tapahtumiin heti kun niitä taas voidaan järjestää, Sankala päättää.

Lue myös:

Sisällöntuottaja ja seikkailija löysi Werstaalta hyvän porukan
Heini Saari perusti yrityksen keskellä koronakriisiä
Kieliasiantuntijalla on suomalaisten ujouteen helppo apu: "Näitä noudattamalla onnistut varmasti"