EN
16.10. 2018

Suomen Hostingpalvelu muutti DataCityn Werstaaseen


Daniel Kivilohkare (toinen vas.) työkavereineen on tyytyväinen Werstaan uuteen satumetsä-maailmaan.

 

Kuka olet ja missä työskentelet?
Olen Daniel Kivilohkare ja työskentelen teknologiajohtajana Suomen Hostingpalvelu Oy:ssä. Itse olen ollut yrityksen palveluksessa jo kymmenen vuotta, melkein sen perustamisesta lähtien. Suomen Hostingpalvelu Oy tarjoaa webhotellipalveluja ja domaineja eli kotisivutilaa ja sähköpostitilaa asiakkaille. Asiakkaat saavat meiltä omalla haluamallaan domainilla sähköpostiosoitteen ja kotisivut. Me ylläpidämme näitä palveluja ja kehitämme jatkuvasti myös uusia palveluja. Hostingpalvelulla on toimipisteet sekä täällä Turussa että Helsingissä. Helsinki on yrityksen kotikaupunki, ja palvelimet sijaitsevat Helsingissä, täällä Turussa teemme enemmän asiakaspalvelutyötä ja toki myös kehitystyötä.

Millainen työpaikka Hostingpalvelu on?
Olemme rento mutta samalla asiallinen työpaikka - meillä on hyvä tekemisen meininki! Tarjoamme moderneja palveluita, ja siihen tarvitsemme modernit toimitilat. Myös tästä syystä päädyimme Werstaaseen, kun olimme etsimässä uutta toimitilaa. Täällä Turun toimistolla Werstaassa meitä on tällä hetkellä viisi työntekijää.

Miten tulitte Werstaaseen?
Olemme toimineet tiedepuiston alueella jo pidempään, ja ensin toimistomme sijaitsi High Tech Centerissä. Muutimme hetkellisesti keskustaan, ja heti tämän sopimuksen päätyttyä saimme huoneen ElectroCityn Werstaasta. Viihdyimme Werstaan paratiisi-osassa pari vuotta, kunnes tila kävi pieneksi. Onneksi DataCityyn oltiin suunnittelemassa uutta Werstasta, ja niin pääsimme valitsemaan huoneen sieltä jo alkuvaiheessa. Lähiaikoina suunnitelmissamme on rekrytoida uusia työntekijöitä, joten uusi toimistomme palvelee hyvin myös tulevaa henkilöstöä.

Miten tilat sopivat teidän tarpeisiinne?
Coworking-tila sopii meille kaikkine palveluineen. Tykkäämme että kahvia on aina saatavilla, samoin kuin neuvotteluhuoneiden käyttö ja toimiston siivous ja kuuluvat Werstaan kokonaispakettiin. Vaikka nyt olemme DataCityn Werstaassa, on hyvä että pääsemme tarvittaessa käyttämään tarvittaessa myös ElectroCityn neuvotteluhuoneita. Koen, että sijainti tiedepuistossa on meille tärkeää, sillä haluamme olla kehittyvällä teknologia-alueella. Junalla pääsee mukavasti Helsingin-toimistolle ja sieltä on helppo kulkea myös tähän suuntaan.