EN
25.06. 2024

Werstaan Kalevala täyttää kesällä vuoden. Työkahvilassa tavataan!

Kesäterveiset Werstaasta!

Sanotaan, että aika kuluu nopeasti, kun on mielekästä tekemistä. Niin se on mennyt myös itseni kohdalla, kun toukokuussa tuli täyteen ensimmäinen vuoteni Teknologiakiinteistöissä. Myös uusin Werstas eli Kalevala-maailma täyttää ihan kohta vuoden. On ollut mukavaa huomata ja kuulla, että asiakkaat ovat viihtyneet uusissa tiloissa ja luoneet yhteisöllisyyttä ympärilleen.  

Kuulen mielelläni mitä teille kuuluu, ja olenkin tämän vuoksi aloittanut jo vuotuiset asiakastapaamiset, joita jatkan myös kesäloman jälkeen. Kiitos jo kaikille tähän mennessä tavatuille asiakkaille – teiltä on tullut hyvää palautetta ja ajatuksia, joilla kehittää myös Werstasta eteenpäin. 

Sovittujen tapaamisten lisäksi olemme kohdanneet rennosti myös erilaisissa alueen tapahtumissa. Tiedepuistolaiset kerääntyivät helmikuussa sisäpihan Jussinaukiolle, kun pääsimme nauttimaan hernekeitosta ja laskiaispullista ystävänpäivätapahtuman merkeissä. Olemme tavanneet myös Joki-kahveilla ja toukokuun lopussa huikeassa ja helteisessä SHIFT Business Festivalissa, joka täytti Vierailukeskus Joen sekä Jussinaukion. Tapahtuma ylitti kyllä omat odotukset moninkertaisesti – toivottavasti tekin viihdyitte puhujien ja oheisohjelman parissa sekä tietenkin aivan upeissa iltabileissä!

Teiltä asiakkailta on tullut hyvää palautetta ja ajatuksia, joilla kehittää myös Werstasta eteenpäin.

Kesän jälkeen tapaan teitä mielellään eri Werstaissa. Jatketaan keskiviikkoisin yhteisiä Meet & Greet -hetkiä ja vetreydytään keppijumpassa, tervetuloa mukaan! Haluaisitko esittäytyä toisille werstaslaisille? Tarjoatko palveluja tai tuotteita, jotka hyödyttäisivät myös naapuritoimiston yritystä? Sovi oma esittelykertasi ja tule tutustumaan toisiin werstaslaisiin. 

Lopuksi pieni vinkki vielä elokuulle: Keskiviikkona 14.8. Teknologiakiinteistöt ja FC Inter järjestävät futisturnauksen Teknologiakiinteistöjen asiakasyrityksille. Tervetuloa mukaan hyvän mielen tapahtumaan tapaamaan toisia alueella työskenteleviä ja liikkumaan hyvässä seurassa. Voit ilmoittautua mukaan yksin tai omalla työporukalla. Yksin tai pienellä porukalla ilmoittautuneista muodostetaan oma joukkue, eli kaikki pääsevät osallistumaan! Lisätietoja löytyy Werstaan nettisivuilta. 

Haluan toivottaa kaikille werstaslaisille aurinkoista kesää, tavataan jälleen elokuussa! 

Saija Kivikankare 
Werstaan asiakkuuspäällikkö