EN
24.08. 2023

Saija Kivikankare esittelee mielellään Werstaan tiloja ja kertoo jäsenyyksistä sekä niihin sisältyvistä palveluista.

Saija Kivikankare vastaamaan Werstaasta

Saija Kivikankare aloitti asiakkuuspäällikön työt Teknologiakiinteistöillä toukokuussa, kun hän tuli vahvistamaan yhtiön asiakkuustiimiä. Uudessa työssä Saija vastaa Werstaan jäsenyyksistä ja tilojen vuokrauksesta. Werstaan asiakkuuksista aiemmin vastannut Katri Pyöli työskentelee jatkossa Teknologiakiinteistöjen toimitila- ja aluepalvelujen parissa.

Edellisessä työpaikassaan ohjelmistokouluttajana Saijan mieleen oli juuri asiakaskohtaamiset, ja hän pääsee jatkamaan asiakastyötä myös Teknologiakiinteistöillä Werstaan asiakkuuksien parissa.  

– Teknologiakiinteistöjen työyhteisö on lämmin ja rento, johon oli helppo sujahtaa mukaan. Minut on otettu tosi hyvin vastaan, ja työhön perehdytyskin on ollut ensiluokkaista, Saija kiittelee. 

Tiedepuiston alue sekä Werstaiden tilat ja maailmat ovat jo ehtineet tulla tutuiksi Saijalle. Hän esitteleekin viikoittain Werstasta ja kertoo jäsenyyksistä sekä jäsenyyspaketteihin kuuluvista palveluista. 
 
– Olin ollut vasta muutaman viikon töissä, kun uusin Werstas-maailma eli Kalevala-teemainen työtila valmistui DataCityn kolmanteen kerrokseen. Eniten odotankin, että sinne saadaan vielä lisää yrityksiä ja ihmisiä, ja tila tulee entistä eläväisemmäksi. Kalevalassa on vielä vapaana erityisesti pienempiä huoneita, joihin on mahdollista päästä tutustumaan nopeallakin aikataululla, Saija vinkkaa. 

Saijan tapaa jatkossa säännöllisesti eri Werstaissa. Häneen kannattaa olla yhteydessä, kun haluaa lisätietoa kaikista Werstaan liittyvistä asioista.

Werstaan aamukahvihetket croissantteineen olivat erinomainen tapa tutustua asiakkaisiin. 

– Minua näkee usein myös paikan päällä, sillä mielestäni on tärkeää olla tavoitettavissa asiakkaiden luona. Viime viikon Werstaan aamukahvihetket croissantteineen olivat erinomainen tapa tutustua asiakkaisiin, ja oli mukava nähdä niin paljon ihmisiä ihan kasvokkain. Minulle voi toki myös aina soittaa tai lähettää sähköpostia, Saija kertoo. 

Kaarinassa asuvan Saijan löytää vapaa-ajallaan crossfit-salilta, ja treeni toimiikin hyvänä vastapainona toimistotyölle. 

– Myös salilla ilmapiiri on yhteisöllinen ja välitön Werstaan tapaan: kuulumisia kysellään ja kaveria autetaan tarvittaessa, Saija päättää.

Lisätiedot: 
Saija Kivikankare  
saija.kivikankare@teknologiakiinteistot.fi 
040 563 6964

Saija tavattavissa syyskuussa:

6.9. klo 10–11
Werstas Joki DataCity 2. krs

13.9. klo 10–11
Werstas ElectroCity, 4. krs tapahtumakahvila

20.9. klo 10–11
Werstas Labs, PharmaCity