Kirjaudu sisään
Unohditko salasanan?

Noah Badji ja Iiro Antero vastaavat PinMeTo:n Suomen-toiminnoista.

16.02.
2021
16.02.2021

PinMeTo kiinnittyi Post-apokalyptiseen maailmaan

Sujuvat sijainti- ja aukiolotiedot ovat ensiarvoisen tärkeitä esimerkiksi myymälöiden ja ravintoloiden toiminnassa. Kotisivujen ja somekanavien viidakossa nämä tiedot saattavat olla päivittämättä nopeiden muutosten vuoksi. Tähän monikanavaisuuden haasteeseen vastaa PinMeTo, joka operoi Suomen toimintojaan ElectroCityn Werstaassa.

Alun perin ruotsalaisessa startup-hautomossa alkunsa saanut PinMeTo:n toimisto sijaitsee ElectroCityn Werstaan paratiisissa. Suomen-toimistoa luotsaa Iiro Antero, joka sai työkaverikseen Noah Badjin viime vuoden syksyllä. 

Miehet ovat tuttuja opiskeluvuosilta, sillä molemmat ovat opiskelleet tradenomiksi Turun AMK:n Lemminkäisenkadun kampuksella. Iiro ehti olla tammikuusta 2020 lähtien Werstaassa, kunnes saman vuoden maaliskuussa koronarajoitusten tultua voimaan hiljeni Werstaskin.

- Onneksi ehdin nähdä, millaista Werstaan normaali arki on parhaimmillaan. Olen kuullut hyviä juttuja werstaslaisten tapahtumista ja voin vain odottaa, milloin päästään taas kohtaamaan ihan oikeasti, Iiro kertoo.

Iiro Antero aloitteli töitä SparkUpin yhteisissä työtiloissa. Oman työskentelytilan tarve konkretisoitui kuitenkin melko nopeasti.

- SparkUpissa kuulin ensi kertaa Werstaasta, ja nopeasti olinkin jo mobiilijäsenenä. Mobiilin jälkeen ja tiimin kasvaessa Noahilla päätimme ottaa oman työhuoneen. Rauhallinen työtila on ehdoton myyntipuheluille ja -tapaamisille, Iiro jatkaa.

Iiro ja Noah ovat vastuussa PinMeTo:n Suomen toiminnoista. PinMeTo auttaa yrityksiä, joilla on useita toimipisteitä, huolehtimaan siitä, miten toimipisteet ovat löydettävissä erilaisilla digitaalisilla kartta-, haku- ja somealustoilla. PinMeTo:n tuote on online-alusta yrityksille, joka yhtenäistää tiedot, jolloin kuluttajalla aina oikea ajankohtainen tieto tietyn yrityksen toimipisteistä niissä haku- ja karttasovelluksissa, joita on tottunut käyttämään tiedonhakuun. 

- Pääsin hyväksilukemaan harjoitteluni koululle PinMeTon Suomen tiimiin, jonka kautta nopealla aikataululla nykyinen työnkuva tuli ajankohtaiseksi, enkä voisi olla tyytyväisempi! Myös Werstaan tilat toimivat meille erinomaisesti, Iiro kertoo. 

- Parasta töissä on juuri se, että saadaan aika vapaasti tehdä ja toteuttaa oman näköisesti. Meille toki annetaan tietyt tavoitteet, joiden puitteissa toimimme. Meidän tiimimme on nuori ja nälkäinen, ja toisaalta toimintapamme voi olla erilainen, mutta mielestämme samaan tulokseen voi päästä monin eri tavoin, pohtii puolestaan Noah.

- Parasta töissä on juuri se, että saadaan aika vapaasti tehdä ja toteuttaa oman näköisesti.

Yrityksellä on myyntitiimi 8 eri maassa, ja tekninen toteutus sekä johto ovat Ruotsissa. Omistajat ovat edelleen mukana yritystoiminnassa. Isoista yrityksistä esimerkiksi H&M, Ikea ja Hertz ovat PinMeTo:n asiakaskuntaa.

- Suomessa on vielä hurjasti kasvupotentiaalia, ja kartoitamme Noahin kanssa potentiaalisia asiakkaita. Näin korona-aikana esimerkiksi myymälöiden ja ravintoloiden aukioloajat saattavat vaihtua hyvinkin tiuhaan rajoitusten mukaan, joten PinMeTo-alustan kautta on helppo kommunikoida ja saattaa tiedot eri palveluissa yhteneväisiksi, Iiro kertoo.

Toimistotyölle hyvää vastapainoa tuo kuntoilu: Iiro liikkuu kuntosalilla ja padel-kentällä, kun taas Noah urheilee salin lisäksi uintiradoilla.