EN
02.11. 2021

Tervetuloa werstaslaisten pikkujouluihin!

Tervetuloa werstaslaisten yhteisiin pikkujouluihin torstaina 25.11.! Tule tutustumaan ElectroCityn, PharmaCityn ja DataCityn werstaslaisiin ja nauttimaan rennosta illasta työpäivän jälkeen.

Tänä vuonna tapahtuma järjestetään Vierailukeskus Joen Cave-teatterissa, joka taipuu loistavasti viihtyisään juhlaan. Tarjolla on syötävää, juotavaa sekä hyvää seuraa ja rentoa ohjelmaa! Ilmoittauduthan 10.11. mennessä tarjoilujen vuoksi.
 
Aika: torstai 25.11. klo 16–21
Paikka: Vierailukeskus Joki, Lemminkäisenkatu 12b

Ilmoittautumislinkki on lähetetty sähköpostitse Werstaan jäsenille. Mikäli et ole saanut linkkiä ja haluaisit mukaan, ota yhteyttä info@werstasturku.fi.

Varaudu esittämään koronapassi sekä todistamaan henkilöllisyytesi saapuessasi. Lounais-Suomen AVI:n määräysten mukaan passi on käytössä kaikissa yleisissä kokouksissa ja yleisötilaisuuksissa, joihin osallistuu yli 50 henkilöä.

Tapahtuma on maksuton ja se on tarkoitettu vain Werstaan jäsenille. Osallistuminen edellyttää ilmoittautumista. Tapahtumassa valokuvataan, videokuvataan sekä tuotetaan materiaalia sosiaaliseen mediaan. Osallistumalla tapahtumaan hyväksyt tapahtumassa tuotetun materiaalin mahdollisen käyttämisen Turun Teknologiakiinteistöjen ja sen brändien markkinoinnissa.