EN
15.01. 2024

Werstas-aitioihin voit viedä vaikkapa omaa henkilökuntaa tai yritysasiakkaita.

Palloilua parhailla paikoilla - varaa oma aitiokertasi

Vie asiakkaasi tai henkilökuntasi aitioon! Werstaasta työhuoneen vuokrannut yritys voi varata veloituksetta Werstas-aition Kupittaan Palloiluhallissa TPS Salibandyn, FBC Turun tai TuTo Volleyn runkosarjan salibandy- ja lentopallo-otteluun kerran kalenterivuoden aikana. Katso otteluohjelma ja varaa oma aitiokertasi!

Aitio on mitoitettu kahdeksalle henkilölle. Aitiovarauksen vahvistuttua saat käyttöösi aition avaimen sekä enintään kahdeksan (8) ottelulippua. Avaimet ja liput haetaan ElectroCityn aulapalvelusta, jonne ne myös palautetaan ottelua seuraavana arkipäivänä.

Werstas-aitio löytyy myös Gatorade Centeristä, jossa vapaata on vielä 23.1. ja 2.3. HC TPS:n jääkiekko-otteluihin (aitio 10 henkilölle). Myös Veritas Stadionilla on Werstas-aitio 10henkilölle, joka tulee myöhemmin keväällä varattavaksi FC Interin ja FC TPS:n otteluihin.

Aitioiden varaustiedustelut tehdään suoraan Saija Kivikankareelle: saija.kivikankare@teknologiakiinteistot.fi. Varaathan aition hyvissä ajoin, viimeistään viikkoa ennen pelipäivää.