EN
10.02. 2017

Nipromecilla suunnitellaan, rekrytoidaan ja konsultoidaan

Vuonna 2003 perustettu Nipromec tuottaa asiantuntijapalveluita asiakkailleen ympäri maailman. Nipromecin Suomen pääkonttori sijaitsee Turussa, mutta sillä on Suomessa toimipisteet myös Raumalla, Helsingissä ja Tampereella.

Toinen Turun toimistoista löytyy ElectroCityn Werstaan 5. kerroksesta, aivan apokalyptisen keittiön tuntumasta. Toimistossa työskentelevä projekti-insinööri Samu Viitanen on ollut Nipromecilla vuodesta 2014 lähtien. Werstaalle Nipromec löysi tiensä loppuvuodesta 2016 kuultuaan tiloista puskaradion kautta.
-    Werstaalla toimivat Nipromec Site Services sekä N-Pro Resources Oy Ltd, jotka ovat osa Nipromec Groupia. Itse työskentelen Site Servicen puolella eli teen suunnittelu- ja myyntityötä sekä projektijohtoa asiakasrajapinnassa. Asiakkaita ovat pääasiassa toiset yritykset.
Vaikka Nipromec Group onkin kansainvälinen konserni, ovat Viitasen asiakkaat pääosin suomalaisia.
-    Suunnittelemme, valmistamme ja asennamme erilaisia katos- ja terminaalituotteita sekä lasi- ja alumiinirakenteita kuten terassilasituksia tai bussi- ja pyöräkatoksia. Lähimmät suunnittelemamme ja toteuttamamme katokset löytyvät TYKSiltä.
-    Lisäksi meiltä löytyy oma rakennuspuolen osaajaryhmämme.
Samoissa tiloissa Site Servicen kanssa toimiva N-Pro Resources taas on henkilöstöpalveluyritys, joka rekrytoi työvoimaa rakennus-, energia-, teollisuus- ja offshorealoille. 
-    Werstas on ollut tähänkin tarkoitukseen hyvä paikka. Täällä on paljon pieniä, rauhallisia neuvottelutiloja, joita olemme voineet käyttää hakijoiden haastatteluihin.
Muutenkin olemme viihtyneet täällä hyvin, pyöräkatoksia toki voisi aina olla enemmän, Viitanen nauraa.
Tälläkin hetkellä Nipromecin Werstaan toimipisteellä tehdään uutta tuotekehitystä, mutta siitä Viitanen vaikenee vielä toistaiseksi.
-    Uutta on tulossa, mutta ei kerrota siitä vielä enempää.

Lisätietoja sekä projektit ja myynti:

Samu Viitanen
Nipromec Group
+358 504 137 144
samu.viitanen@nipromec.com

www.nipromec.com 

www.site-services.fi 

www.n-pro.fi