EN
16.10. 2023

Tule nauttimaan aamukahvit kanssamme ja kuulemaan Turun ammattikorkeakoulun MYRSKY-hankkeesta ElectroCityn Werstaan tapahtumakahvilaan.

Myrsky-aamukahvit Werstaassa 1.11.

Kiinnostaisiko kehittää yrityksesi toimintaedellytyksiä ja kilpailukykyä? Kaipaatko sparrausta uuden toiminnan innovoimiseen? Yrittäjille, startupeille ja pienyrityksille suunnattu Turun ammattikorkeakoulun MYRSKY-hanke on täällä teitä varten!

Hankkeen tavoitteena on luoda ammattikorkeakoulujen yhteistyönä nopeita toimia yrityksille pandemia-ajasta toipumiseen vihreän siirtymän, muutoskyvykkyyden ja digitalisaation teemoissa. Turun ammattikorkeakoulun MYRSKY-hankkeen asiantuntijat kertovat hankkeesta ja sen mahdollisuuksista yrittäjille ja yrityksille keskiviikkona 1.11. klo 9–10 ElectroCityn Werstaan tapahtumakahvilassa.

Tule aamukahville ja sämpylälle Werstaan tapahtumakahvilaan sekä kuulemaan lisää hankkeesta. Kiinnostuneet yrittäjät ja yritykset sopivat jatkotapaamisen (1-4 kertaa), joissa keskitytään sparrausryhmän kanssa pohtimaan yritysten kehittämistä, uutta toimintaa ja samalla verkostoidutaan hyvässä porukassa.

Sparrauksista sanottua:
Hyviä näkökulmia ja oivalluksia kun on ihmisiä, jotka eivät tunne sparrattavia yrityksiä "liian hyvin".
Sain vinkkejä siihen mitä kannattaisi lähteä kehittämään, ja mikä olisi järkevä järjestys.
Rohkeutta ja hyvä kokemus, että on hyvä kysyä muiden mielipidettä omasta tekemisestä.

Aika: Keskiviikko 1.11. klo 9–10
Paikka: Tapahtumakahvila, Werstas ElectroCity 4. krs
Ei ennakkoilmoittautumista, voit vain saapua paikalle. Tapahtuma on tarkoitettu vain Werstaan asiakkaille.