EN
26.02. 2016

Multi Support kehittää yritysten arkistointia

Dokumenttien hallintaan ja arkistointiin erikoistunut Multi Support Finland Oy muutti Werstaan viidenteen kerrokseen vuodenvaihteessa. Yrityksellä on Suomessa toimipisteet Helsingissä ja Turussa, jossa Werstaan toimistossa työskentelee Olli-Pekka Sysinoro.

Multi-Support on vuonna 1986 perustettu tanskalainen yritys. Suomen yhtiö on osa kansainvälistä Multi-Support Groupia, jolla on toimintaa kaikissa Pohjoismaissa sekä Saksassa, Sveitsissä ja Englannissa.

Sysinoro työskenteli aiemmin teknologiayritys IBM:n Turun toimistossa.

– Kun IBM luopui Turun toiminnoista, siirryin Multi-Supportiin, joka teki jo aiemmin yhteistyötä IBM:n kanssa. Aikoinaan toimistomme sijaitsi DataCityssä, joten Science Parkin alue on tuttu jo useamman vuoden ajalta. Nykyinen sijainti on ihanteellinen, koska asiakasyrityksiä on kävelymatkan päässä, kertoo Sysinoro.

Multi Supportin toimisto oli ElectroCityssä myös ennen Werstaan tilojen valmistumista.

– Toimisto oli aiemmin täsmälleen samassa kohdassa viidennessä kerroksessa. Muutos oli melkoinen verrattuna vanhaan! Odotan jo, kun koko Werstaan ja Electrocityn saneeraus on valmis ja katutason ravintola aukeaa. Kutsun Helsingin kollegat vierailemaan, kun kaikki on valmista, Sysinoro suunnittelee.

Multi Support täyttää pyöreitä vuosia ensi viikolla: yrityksellä tulee täyteen 30 vuotta toiminnan aloittamisesta.

– Järjestän nettikakkukahvit Werstaan neukkarissa Helsingin työkavereiden kanssa, nauraa Sysinoro.

Werstas on Turun Teknologiakiinteistöjen uusi coworking-tilakonsepti, josta löytyy työhuoneita sekä avotilassa sijaitsevia työpöytiä, työkahviloita, neuvotteluhuoneita, hiljaisia huoneita ja erilaisia rentoon oleskeluun sopia tiloja. Werstaan monipuolinen tilavalikoima mahdollistaa erikokoisten yritysten, freelancereiden ja etätyöntekijöiden löytävän tarpeeseensa ja budjettiinsa parhaiten sopivan kokonaisuuden sekä tarjoaa sosiaalisia suhteita, työkavereita ja kokonaisen yhteisön siellä työskentelevien ihmisten iloksi ja hyödyksi.