EN
18.11. 2015

M&M Kodinturva muutti Werstaaseen

Kodinturvapalveluja tarjoava M&M Kodinturva Oy muutti Werstaaseen marraskuun alussa. Yritys tarjoaa turvatuotteita ja -palveluja sekä kotitalouksille että pienyrityksille. Kokonaispalveluun sisältyy turvalaitteisto, asennukset sekä huoltopalvelu.

– Kaikki neljä työntekijäämme ovat yrittäjähenkisiä ihmisiä, jotka ovat työskennelleet yhdessä jo aikaisemmin. Heidän oli helppo lähteä mukaan, kun M&M Kodinturva perustettiin hieman vajaa pari vuotta sitten, kertoo toimitusjohtaja Miikka Kurvinen.

Yritys etsi uusia toimitiloja, jossa olisi mukava työskennellä ja jonne olisi helppo sopia asiakastapaamisia.

– Etsimme katutason tilaa, jonne ihmisten olisi helppo tulla. Suunnitelmat kuitenkin muuttuivat, kun kuulimme Werstaasta. Täällä on toimiva työympäristö, jossa pysäköintimahdollisuuskin on hyvin järjestetty. Se olikin Werstaan etuna, sillä liikumme paljon autoilla asiakkaiden luo ja autot on helppo jättää pysäköintihalliin, josta pääsee hissillä toimistoon, jatkaa Kurvinen.

Yritys vahvistuu ensi vuoden alussa viidennellä työntekijällä.

– Turvapalveluista kiinnostuneiden kannattaa sopia tapaaminen etukäteen. Päivät kuluvat suurelta osin asiakaskäynneillä, jolloin olemme vähemmän toimistolla, päättää Kurvinen.

Werstas on Turun Teknologiakiinteistöjen uusi coworking-tilakonsepti, josta löytyy työhuoneita sekä avotilassa sijaitsevia työpöytiä, työkahviloita, neuvotteluhuoneita, hiljaisia huoneita ja erilaisia rentoon oleskeluun sopia tiloja. Werstaan monipuolinen tilavalikoima mahdollistaa erikokoisten yritysten, freelancereiden ja etätyöntekijöiden löytävän tarpeeseensa ja budjettiinsa parhaiten sopivan kokonaisuuden sekä tarjoaa sosiaalisia suhteita, työkavereita ja kokonaisen yhteisön siellä työskentelevien ihmisten iloksi ja hyödyksi.