EN
20.06. 2016

Lounacom tarjoaa hosting-palveluita yrityksille

Lounacom Werstas
Hosting-palveluiden lisäksi Lounacomilla on myös verkkokauppa, jonka valikoimissa on mm. kevyitä alumiinitauluja.

Lounacom Oy muutti Werstaaseen heti, kun uudet tilat valmistuivat. Yritys on yksi niistä, joiden toimisto oli aikaisemminkin ElectroCityssä juuri nykyisen Werstaan kohdalla. Väistötiloissa vietettyjen kuukausien jälkeen odotus palkittiin, kun Lounacomin uusi toimisto valmistui Werstaaseen.

– Perustin Lounacomin vuoden 2012 syksyllä. Lounacom tarjoaa hosting-palveluita, palvelintilaa esimerkiksi verkkosivuille ja sähköpostipalveluille ja meiltä saa myös verkkotunnuspalveluita. Suurin osa asiakkaista on pk-yrityksiä. Olen tehnyt samojen asioiden parissa töitä jo vuosien ajan, ja muutama vuosi sitten tuli ajankohtaiseksi perustaa oma yritys, Juha Nappu kertoo.

Werstaan tilat sopivat hyvin Lounacomille, sillä oman työhuoneen lisäksi neuvottelutiloja voi käyttää tarvittaessa palavereihin.

– Tilat ovat sopivan kokoiset: itselleni riittää pienempi huone ja yhteisiä tiloja voi käyttää joustavasti. Teen myös jonkin verran etätöitä, nettiyhteys ja kannettava tietokone mahdollistavat työnteon missä vain, Nappu jatkaa.

Lounacomilla on myös verkkokauppa Lounashop, jonka valikoimiin kuuluvat luontoaiheiset julisteet, taulut, postikortit.

– Ajatus verkkokaupasta lähti omasta luontoharrastuksestani, sillä olen valokuvannut paljon luonnossa liikkuessani. Verkkokaupan tuotteisiin voi tulla tutustumaan Lounacomin toimistolle, kehottaa Nappu.

Marraskuussa ElectroCityyn avautunut Werstas on Turun Teknologiakiinteistöjen uusi coworking-tilakonsepti, josta löytyy työhuoneita sekä avotilassa sijaitsevia työpöytiä, työkahviloita, neuvotteluhuoneita, hiljaisia huoneita ja erilaisia rentoon oleskeluun sopia tiloja. Werstaan monipuolinen tilavalikoima mahdollistaa erikokoisten yritysten, freelancereiden ja etätyöntekijöiden löytävän tarpeeseensa ja budjettiinsa parhaiten sopivan kokonaisuuden sekä tarjoaa sosiaalisia suhteita, työkavereita ja kokonaisen yhteisön siellä työskentelevien ihmisten iloksi ja hyödyksi.