EN
02.12. 2015

L-Force Werstaaseen

L-Force muutti Werstaaseen marraskuun alussa. Yrityksen toimisto sijaitsee Werstaan neljännessä kerroksessa.

L-Force Oy on konsulttiyritys, joka on erikoistunut terveydenhuollon ja erikoissairaanhoidon tietojärjestelmiin. Asiakkaihin kuuluu sairaanhoitopiirejä ja terveyskeskuksia eri puolilla Suomea. Yrityksessä työskentelee kahdeksan henkilöä, joista Turussa kaksi, Anne Kantola ja Tita Uotila.

Aikaisemmin L-Force toimi vain vain Pasilassa, Helsingissä. Werstaan toimipiste on yrityksen ensimmäinen Turussa.

– Turku on hyödyllinen toimipiste asiakkaillemme. Mikä tärkeintä, Werstas on paikka jonne kutsua ihmisiä tapaamisiin. Mahdollisuus neuvotteluhuoneiden käyttöön on meille tärkeää, Uotila kertoo.

Kun L-Forcen Turun toimistotilaa haettiin, tilan piti sijaita lähellä Tyksiä ja asiakasyrityksiä. Etuna oli myös sijainti lähellä rautatieasemaa Pasilan kollegojen vierailuja varten. Werstas täytti hyvin nämä kriteerit, ja Kantola sekä Uotila ovat viihtyneet hyvin uusissa tiloissa.

– Werstas on käytännöllinen paikka kahden hengen toimipisteelle. Vaikka täällä on oma toimisto, niin silti yhteisissä tiloissa tapaa muitakin täällä työskenteleviä, jatkaa Kantola.

Marraskuussa ElectroCityyn avautunut Werstas on Turun Teknologiakiinteistöjen uusi coworking-tilakonsepti, josta löytyy työhuoneita sekä avotilassa sijaitsevia työpöytiä, työkahviloita, neuvotteluhuoneita, hiljaisia huoneita ja erilaisia rentoon oleskeluun sopia tiloja. Werstaan monipuolinen tilavalikoima mahdollistaa erikokoisten yritysten, freelancereiden ja etätyöntekijöiden löytävän tarpeeseensa ja budjettiinsa parhaiten sopivan kokonaisuuden sekä tarjoaa sosiaalisia suhteita, työkavereita ja kokonaisen yhteisön siellä työskentelevien ihmisten iloksi ja hyödyksi.