EN
21.12. 2021

Leena Puodinketo kuvattiin Domessa, DataCityn Werstaan pyöreässä kokoustilassa.

Kiitos kuluneesta vuodesta!

Werstaalla on ollut monella tavoin hyvä ja valoisa vuosi, vaikka se ei ollut mitenkään varmaa vuoden alussa. Kun uusi vuosi 2021 otettiin vastaan, sen odotettiin pyyhkivän pois menneen vuoden pölyt ja taakat. Pandemiatilanteen toivottiin helpottavan joulun jälkeen, kun ensimmäiset rokotteet saataisiin Suomeenkin. Elettiin tammikuuta, kun todellisuus alkoi hahmottua tarkemmin ja alettiin ymmärtää, että rokottamiseen menisi vielä kuukausia aikaa. Vuosi jatkuisi pitkälle etätyösuositusten ja maskien parissa.

Werstaan muutamat tyhjät yhden ja kahden hengen huoneet täyttyivät kuitenkin heti vuoden alussa, ja lähes vuoden päivät tyhjillään olleet 8–10 hengen tilat löysivät nekin käyttäjänsä vuoden loppuun mennessä. Syksyllä valtakunnallinen etätyösuositus purettiin, ja Tiedepuiston ympäristö alkoi taas varovasti täyttyä ihmisistä. Werstaan työkahviloissa näkyi iloisia ja tuttuja kasvoja, ja omissa toimistoissa viihdyttiin taas useammin. Werstaan pikkujoulujakin päästiin juhlimaan Vierailukeskus Joen Cavessa. Ihanan moni pääsi mukaan rentoon illanviettoon, joka pystyttiin järjestämään turvallisesti koronapassit tarkastamalla.

Tärkeintä Werstaan toiminnassa on tyytyväiset asiakkaat.

Tärkeintä Werstaan toiminnassa on tyytyväiset asiakkaat. Osallistumme vuosittain KTI:n asiakastyytyväisyyskyselyyn, jotta näemme, miten onnistumme muihin toimijoihin verrattuna ja miten kehitymme asiakkaidemme silmissä. Kiitokset teille kaikille, jotka jaksatte vuosittain puhelimitse tehtyyn kyselyyn vastata. Werstaslaisten kokonaistyytyväisyys on kasvanut vuosi vuodelta, ja tänä vuonna se oli upea 4,13 (asteikolla 1–5). Tyytyväisyys tiloihin, palveluihin ja vuokranantajaan ylsivät kaikki vähintään arvosanaan 4,0. Haluan lisäksi kiittää haastattelussa jätetyistä avoimista palautteista. Niitä käydään huolellisesti läpi ja niihin reagoidaan mahdollisuuksien mukaan. Mikäli vuoden mittaan nousee mieleen jotain kehittämisideoita, tapahtumatarvetta tai negatiivista palautetta, niin minulle voi aina soittaa tai laittaa sähköpostia.

Kiitos kuluneesta vuodesta teille hyvät asiakkaat, werstaslaiset, kanssakulkijat. Toivotaan yhdessä onnellista ja lempeää uutta vuotta, kurotetaan kohti uusia unelmia ja annetaan tuulien kuljettaa meitä kohti parempaa huomista.

Levollista ja lämmintä joulun aikaa,
Leena