EN
10.06. 2022

Katri Pyöli vastaamaan Werstaan vuokrauksesta

Katri Pyöli aloitti työtehtävät Werstaan palveluvastaavana toukokuussa. Katri on monille tuttu kasvo jo Teknologiakiinteistöjen aulapalvelusta, jossa hän on työskennellyt vuoden 2020 joulukuusta lähtien. Uudessa työssä palveluvastaavana Katrin työtehtäviin kuuluu Werstaan vuokrauksesta ja asiakkuuksista vastaaminen.

– Werstaan asiakkaat ovat tulleet tutuiksi niin BioCityn kuin ElectroCityn aulassa työskennellessä, joten olen aika sujuvasti siirtynyt uusien työtehtävien pariin, Katri kertoo. 

Katrin työhön kuuluu Werstaan asiakkuuksista vastaaminen. Palvelupäällikkö Leena Puodinketo keskittyy puolestaan Werstaan konseptin ja palveluiden kehittämiseen. Tärkeää on asiakkailta saatava palaute, jonka perusteella niin tiloja kuin toimintojakin pyritään muokkaamaan yhä paremmin yritysten tarpeita vastaaviksi.

Werstaan coworking-ympäristö Tiedepuistossa on kuin luotu verkostoitumiseen ja kohtaamisiin.

Werstaan coworking-ympäristö Tiedepuistossa on kuin luotu verkostoitumiseen ja kohtaamisiin. Yhteiset tilat ja monipuoliset palvelut antavat myös pienemmällekin yritykselle tai yksinyrittäjälle saman yhteisöllisyyden kokemuksen. 

– Verkostoitumisen tärkeyttä ei voi liikaa painottaa, ja se on äärettömän helppoa Werstaalla työskennellessä. Werstaalla on niin paljon eri alojen yrityksiä, joten uusia yhteistyökumppaneita tai ystävyyssuhteita voi löytää vaikka vähän vahingossa lounastauon yhteydessä. Moni yritys on pystynyt kasvamaan juuri siksi, kun on aikoinaan aloittanut Werstaassa ja toiminnan kasvaessa siirtynyt isompiin tiloihin. Esittelen mielelläni Werstaan tiloja ja kerron lisää jäsenyyksistä ja palveluista, päättää Katri. 

Lisätiedot:
Katri Pyöli 
katri.pyoli@teknologiakiinteistot.fi 
040 553 2953