EN
20.12. 2023

Saija pääsi kuvattavaksi Joen jouluautolle.

Joulutervehdys Werstaasta

Vuosi 2023 on jo lopuillaan, ja mikä vuosi se onkaan ollut! Tulin toukokuussa töihin Teknologiakiinteistöihin ja pääsin tutustumaan Werstaaseen, jonka asiakkuuksien parissa tulisin työskentelemään. Työhön perehdytys oli ensiluokkaista – kiitos vielä siitä Katrille, Leenalle ja Julialle! 

Työni Werstaan asiakkuuksien parissa on vastannut odotuksia, ja ehkä jopa enemmänkin. Parasta työssäni ovat ehdottomasti asiakkaat! Päivien monipuolisuus ja vuorovaikutteisuus antavat työhön mukavan energian, ja odotankin jo innolla ensi vuotta Werstaan työn parissa. 

Kesän aikana tunnelma oli odottava, sillä silloin viimeisteltiin uusinta Werstas-maailmaa, DataCityn kolmannen kerroksen Kalevala-teemaista työtilaa. Odotus palkittiin, kun tila avautui ja ensimmäiset asiakkaat pääsivät muuttamaan sisään elokuun alussa.  

Lokakuussa juhlittiin Kalevalan avajaisia, joka oli mainio tilaisuus tavata asiakkaita myös toisista Werstaista ja muualta Tiedepuistosta. Paljon innostuneita ihmisiä, loistavat tarjoilut ja upeaa musiikkia – toivottavasti tekin viihdyitte! 

Werstaslaisten perinteiset pikkujoulut Circuksessa kruunasivat tapahtumavuoden. Werstaan asiakkaat ovat osana Tiedepuistoyhteisöä, ja olemme tavanneet myös Joki-kahvien merkeissä sekä elokuun SHIFT Business Festivalissa. Tapahtumakalenteri täyttyy kovaa vauhtia myös ensi vuonna, joten ollaan kuulolla! 

Ensi vuonna jatketaan myös Meet & Greet -hetkiä ja vetreydytään keppijumpassa. 

Haluan toivottaa kaikille werstaslaisille rauhallista joulunaikaa ja työn iloa uudelle vuodelle. Tapaamisiin Werstaassa! 

Saija Kivikankare
Werstaan asiakkuuspäällikkö