EN
17.02. 2016

Joogaa ElectroCityn harrastetilassa


Anna ohjaa tiistain yin-joogaa.

Turku Science Parkissa on mahdollisuus harrastaa joogaa töiden lomassa. ElectroCityn harrastetilassa järjestettävää joogaa ohjaa turkulainen joogastudio Aurajooga. Vetreyttä kehoon voi hakea tiistaisin klo 16.15. - 17.15 järjestettävästä Yin-joogasta sekä torstaisin klo 7.30-8.30 järjestettävästä aamujoogasta. Teet harjoituksen oman kehosi ja tilanteesi mukaan, riippumatta siitä oletko ensimmäistä vai sadatta kertaa joogaamassa. Mukaasi tarvitset vain rennot urheiluvaatteet, joogamaton saat lainaksi paikan päällä.

Varaa oma paikkasi www.varaaheti.fi/aurajooga. Yhden tunnin hinta on 15 euroa, joka sisältää mattovuokran. Voit myös ostaa 10 kerran kortin hintaan 110 euroa. Voit maksaa osallistumisesi käteisellä, kortilla, tai Smartum-seteleillä. Jos sinulla on Aurajoogan kuukausi- tai kymppikortti, sitä voi tietenkin käyttää myös Science Parkin tunneilla.

HUOM! Jos työskentelet Werstaassa, harrastetilan joogatunnit ovat sinulle maksuttomia koko kevätkauden 2016! Muistathan kuitenkin varata paikkasi tunneille. Ilmoita tunnin alussa ohjaajalle nimesi ja yrityksesi Werstaassa.

Jooga-ajat (1.2.2016 alkaen):
Yin-jooga tiistaisin klo 16.15 - 17.15
Aamujooga torstaisin klo 7.30 - 8.30

Paikka:
Harrastetila ElectroCityn -1 kerroksessa
Kulku B-portaasta (Tykistökadun puoleinen sisäänkäynti)