EN
04.02. 2016

InHunt Group: suorahakuja ja rekrytointeja

Suorahaku- ja rekrytointiyritys InHunt Group Oy muutti Werstaaseen ensimmäisten joukossa viime vuoden marraskuussa, kun uudet tilat valmistuivat. Yrityksen toimisto sijaitsee Werstaan viidennessä kerroksessa.

InHunt Group Oy on perustettu jo vuonna 2008, ja se on Suomen suurin suorahakutoimija. Yrityksen palveluksessa työskentelee Suomessa yli 20 headhunteria. InHunt Group on osa kansainvälistä Hunting Heads-verkostoa, joka palvelee globaalisti. Yhtiö on yksi parhaimpia ylimmän johdon suorahaun osaajia Suomessa.

Turun toimipisteessä Werstaassa työskentelee paikallisjohtaja ja headhunter Harri Knaapi. Hän on aikaisemmin toiminut mm. Suomen Keltaisten Sivujen toimitusjohtajana, Fonectan kehitysjohtajana ja myyntijohtajana. Myynnin, markkinoinnin ja media-alan kokemusta Knaapilla on jo 30 vuoden ajalta.

– Olen viihtynyt Werstaassa mainiosti. Turku Science Parkin alue on tuttu jo Fonectan ajoilta: silloin työskentelin useita vuosia naapurirakennuksessa EuroCityssä ja Suomen Keltaisten Sivujen aikaan Lemminkäisenkadulla. Työmatkapäiviä oli erittäin paljon kotimaassa ja ulkomailla, jolloin myös Kupittaan juna-aseman läheisyydestä oli etua. Tämä on erittäin keskeinen sijainti Turussa, liikkuupa sitten mihin tahansa suuntaan, Knaapi kertoo.

Knaapi vastaa Inhunt Groupilla yksityisen ja julkisen sektorin sekä listattujen yhtiöiden ja erilaisten järjestöjen vaativien johto-, päällikkö- ja asiantuntijatason tehtävien suorahaku- ja rekrytointiprojekteista.

– Vastaan Lounais-Suomen ja Satakunnan alueista parhaalla paikallisella asiantuntemuksella, ja asiakkaita on myös Uudellamaalla. Työpäiväni kuluvat suureksi osaksi tien päällä asiakaskäynneillä. Werstaan hyvä sijainti sekä monipuolistuvat palvelut alueella sopivat InHuntin tarpeisiin. Werstaan tiloissa on erittäin mukava työskennellä ja täällä tapaamillani yrityksillä ja henkilöillä erittäin hyvä tekemisen meininki ja yhteistyöhenki, Knaapi sanoo.

Knaapi on tyytyväinen Werstaan neuvottelutiloihin ja hiljaisiin neuvotteluhuoneisiin, sillä niissä järjestyvät vaivatta myös luottamukselliset palaverit ja haastattelut.

– Parasta työssäni on monipuolisuus. Tapaan päivittäin mielenkiintoisia ihmisiä ja pääsen seuraamaan ja auttamaan näköalapaikalta yritysmaailmaa sekä osaavia tekijöitä löytämään uusia haasteita ja mahdollisuuksia. Minuun voi rohkeasti ottaa yhteyttä puhelimitse 045 869 8228 tai sähköpostilla harri.knaapi@inhunt.fi, Knaapi jatkaa.

Werstas on Turun Teknologiakiinteistöjen uusi coworking-tilakonsepti, josta löytyy työhuoneita sekä avotilassa sijaitsevia työpöytiä, työkahviloita, neuvotteluhuoneita, hiljaisia huoneita ja erilaisia rentoon oleskeluun sopia tiloja. Werstaan monipuolinen tilavalikoima mahdollistaa erikokoisten yritysten, freelancereiden ja etätyöntekijöiden löytävän tarpeeseensa ja budjettiinsa parhaiten sopivan kokonaisuuden sekä tarjoaa sosiaalisia suhteita, työkavereita ja kokonaisen yhteisön siellä työskentelevien ihmisten iloksi ja hyödyksi.