EN
23.11. 2016

Hyvää Elämää tarjoaa jaksamista arkeen

Hyvää Elämää Werstas
Anna-Mari Lahtiselta saa lisätietoa Hyvää Elämää-palveluista.

Anna-Mari Lahtisen hyvinvointipalvelu Hyvää Elämää muuttaa Werstaaseen joulukuun alussa. Lahtinen tarjoaa hyvinvoinnin palveluja ja valmennuksia räätälöidysti asiakkailleen.

Hyvää Elämää -valmennukset kattavat keskeiset hyvinvoinnin osa-alueet: terveyden, työn, talouden, elämänhallinnan, asuinympäristön ja ihmissuhteet. Valmennuksissa kartoitetaan näiden osa-alueiden tasapainoa ja pyritään vahvistamaan mahdollisia heikkouksia.

– Kiinnostuin Werstaasta, sillä näen sen ja koko Turku Science Parkin alueen mahdollisuudet: täällä liikkuu paljon ihmisiä päivittäin. Kun Werstaan toimistohuone vapautui sopivaan aikaan, päätin tarttua tilaisuuteen. Täällä on hyvät puitteet asiakastapaamisille, Lahtinen kertoo.

Hyvää Elämää on vasta perustettu yritys, ja ensimmäiset viikot ovat menneet valmisteluissa ja markkinoinnin parissa.

– Näen ihmisen kokonaisvaltaisesti, ja etunani on lääkärin koulutus jonka avulla kartoitan ammattimaisesti asiakkaiden tarpeita ja suuntaan niitä pitävälle pohjalle. Tavoitteenani on saada asiakkaitten elämän osa-alueiden perusteet kuntoon, sillä ne ovat juuri se asia joka helposti unohtuu, kun innostutaan pienemmistä yksityiskohdista, kertoo Lahtinen.

Hyvää elämää -konseptista ja valmennuksista tullaan kuulemaan vielä enemmän ensi vuonna: suunnitteilla myös yleisöluentoja hyvinvoinnin eri teemoista.

Hyvää Elämää tavattavissa Turku Science Parkin alueella:
BioCityn aula ke 23.11. klo 10.30-13
ICT-Cityn aula ma 28.11. klo 10.30-13
ElectroCityn aula to 1.12. klo 10.30-13