EN
30.12. 2020

Onko puhti lopussa? Suuntaa Werstaan harrastetilaan!

Yksityinen treenitila. Omat voimamusiikit. Välineitä monenlaisen treenin tekemiseen. Harrastetila on toimiva ratkaisu, jos mietit miten jatkaa treenaamista turvallisesti myös nyt, kun yleiseen kuntosaliin ei ole menemistä.

ElectroCityn alakerrassa sijaitsevassa harrastetilassa voi treenata helposti yksin tai ystävän kanssa. Werstaslaisena voit käyttää tilaa vaikka viikottain.

Harrastetilasta löytyy monipuoliset varusteet treenaamiseen. Kuntosalivarusteita tilassa ei ole, mutta siellä pystyy hyvin harrastamaan esimerkiksi kiertoharjoittelua, joogaa tai venyttelyä. Varusteita sieltä löytyy joogamatoista 18 kilon kahvakuuliin. Tilaan on myös asennettu bluetooth-aktiivikaiutin, johon saat omat voimamusiikkisi harjoitustasi tahdittamaan. 

Pukuhuoneiden yhteydessä on hyvät suihkutilat ja infrapunasaunat, jota voi lämmittää tarpeen mukaan. Infrapunasaunan käytöllä on terveyttä edistäviä vaikutuksia ja olo saunomisen jälkeen on vireä ja energinen – kuulostaa kokeilemisen arvoiselta.

Werstaslaisena saat varata harrastetilan käyttöösi neljäksi tunniksi kuukaudessa. Muistathan jättää tilan siistiin kuntoon käytön jälkeen ja puhdistaa käyttämäsi välineet.

Harrastetilan pääset varaamaan Werstas Storesta.