EN
17.09. 2018

Haku Werstaan mentorointiohjelmaan alkaa

Haluaisitko sparrausta yrityksesi kasvuun ja menestykseen? Kiinnostaako oman asiantuntijuuden kehittäminen tai uusien asiakkaiden hankinta? Hae mukaan Monttu Venturesin maksuttomaan mentorointiohjelmaan! 

Monttu Ventures on Turun kauppakorkeakoulun ylioppilaskunnan ja Turun kauppakorkeakoulun omistama kehitys- ja sijoitusyhtiö, joka auttaa turkulaisia startupeja kasvamaan ja valloittamaan maailmaa.

Mentoroitavaksi voivat hakea kaikki Werstaan jäsenet. Mentoroitavaksi otetaan erityisesti startup-yrittäjiä tai sellaiseksi tähtääviä. Toimiala- tai teknologiarajoja ei ole, ja ohjelmaan valitaan 2–6 mentoroitavaa. Monttu Ventures Oy valitsee mukaan pääsevät mentoroitavat hakemuksien perusteella sekä etsii heille mentorit omista verkostoistaan.

Mentorointiohjelma käynnistyy 17.10.2018 kick-off -tilaisuudella Vierailukeskus Joen Cave-teatterissa, jossa myös haku ohjelmaan alkaa. Tilaisuudessa kuullaan lisätietoa ohjelmasta, ja paikalla on myös Rainmaker Oy:n / NordicEdun Mika Aittamäki, joka kertoo miten myyntivetoista kasvuyritystä kannattaa rakentaa. Tervetuloa mukaan!

Aika: keskiviikko 17.10. klo 16.00
Paikka: Vierailukeskus Joki, Lemminkäisenkatu 12 B
Ilmoittautumiset (11.10. mennessä:) https://www.lyyti.in/werstas_kickoff

Tilaisuus on maksuton eikä se velvoita mihinkään. Muistathan kuitenkin ilmoittautua tarjoilujen vuoksi.