EN
18.04. 2016

Guvera Werstaaseen

Werstas Turku Guvera

Musiikin suoratoistopalveluja tarjoava Guvera Finland Oy muutti Werstaaseen tammikuussa 2016.

Yrityksen Suomen toimistossa Werstaassa työskentelevät Marie Johansson, Olga Cygnel ja Anton Morozov.

Guvera on lähtöisin Australiasta, ja sen pääkonttori sijaitsee Brisbanen lähistöllä Gold Coast -nimisessä kaupungissa. Guveran palveluja on saatavilla 20 eri maassa mm. Aasiassa, Australiassa, Intiassa, Venäjällä, Latinalaisessa Amerikassa ja Yhdysvalloissa. Yrityksen Turun toimistossa työskentelee osa Guveran Venäjän tiimistä ja loput tiimiläiset työskentelevät Moskovassa, jonne Johanssonin työmatkatkin usein suuntautuvat.

– Haluamme tarjota laadukasta palvelua käyttäjillemme ja panostamme paikallistuntemukseen kaikilla markkinoillamme. Meidän listoitamme löytyvät aina kansainvälisten hittien lisäksi paikalliset suosikit ja myös muu sisältö on aina mahdollisimman paikallista. Musiikilla on merkitystä, sillä se on mukana monissa elämän eri tilanteissa, sanoo Johansson.

Guveran kolmikko on tyytyväinen Werstaan tiloihin. Neukkarit ja hiljaiset huoneet ovat olleet ahkerassa käytössä. Oman toimiston rauhaan voi vetäytyä keskittymistä vaativissa töissä ja omassa toimistossa guveralaiset tietysti myös kuuntelevat musiikkia.

– Etsimme uusia toimitiloja viime vuoden lopulla, ja Werstaan vastavalmistuneet tilat löytyivät juuri oikeaan aikaan. Haussa oli hyvin varusteltu toimitila, jossa palvelut ovat helposti saatavilla. Meille on myös tärkeää, että ympärillä on muita ict-alan yrityksiä, Johansson kertoo.

Vaikka musiikki täyttää työpäivät, Johansson, Cygnell ja Morozov kuuntelevat musiikkia myös vapaa-ajallaan. Omilla soittolistoilla soivat mm. David Guetta, Lana Del Rey, Sia ja hip-hop -artistit ja venäläinen rock.

Marraskuussa 2015 ElectroCityyn avautunut Werstas on Turun Teknologiakiinteistöjen uusi coworking-tilakonsepti, josta löytyy työhuoneita sekä avotilassa sijaitsevia työpöytiä, työkahviloita, neuvotteluhuoneita, hiljaisia huoneita ja erilaisia rentoon oleskeluun sopia tiloja. Werstaan monipuolinen tilavalikoima mahdollistaa erikokoisten yritysten, freelancereiden ja etätyöntekijöiden löytävän tarpeeseensa ja budjettiinsa parhaiten sopivan kokonaisuuden sekä tarjoaa sosiaalisia suhteita, työkavereita ja kokonaisen yhteisön siellä työskentelevien ihmisten iloksi ja hyödyksi.