EN
10.05. 2016

eRent verkkovuokraus tarjoaa konevuokrausta verkossa

erent verkkovuokraus Werstas

eRent verkkovuokraus vuokraa verkossa koneita rakentajille ja remontoijille. Asiakkaita ovat sekä rakennusalan ammattilaiset että kaikki itse tekevät ihmiset. Kalliita koneita ei tarvitse ostaa omaksi, vaan ne voi vuokrata tarvittavaksi ajaksi ja maksaa vain käytöstä. Lyhin vuokra-aika on yksi vuorokausi.

eRent verkkovuokrauksen Olli Aaltonen on ollut Werstaan mobiiliasiakas alusta lähtien. Aaltonen kertoo, että yritysidea syntyi omasta kokemuksesta.

– Olen itse remontoinut vanhaa puutaloa, ja tarvetta on ollut vuosien aikana kaikenlaisille koneille ja laitteille. Tänä päivänä verkosta voi vuokrata autoja, asuntoja ja vaikka mitä muuta, mutta ei rakennuskoneita. Mietin, että paljon kätevämpää olisi vuokrata myös työkoneita ja -laitteita vain tarpeellisen ajan, kuin että jokainen rakentaja ostaisi omat koneet, joilla ei olisi myöhempää käyttöä. Siitä ajatuksesta lähdettiin liikkeelle eRentin kanssa.

eRent tarjoaa monipuolisen valikoiman erilaisia koneita ja laitteita: vuokrattavissa on muun muassa nostimia, porauskoneita, mittalaitteita ja maansiirtokoneita.

– Eniten vuokrataan erilaisia nostimia ja telineitä, Aaltonen kertoo.

Werstaan mobiiliasiakkuus on sopinut Aaltoselle mainiosti.

– Parasta Werstaassa on joustavuus: pääsen tänne silloin kun tarvitsen työskentelytilaa tai pidän palaveria. Päivät kuluvat myös asiakastapaamisissa, eli en ole joka päivä toimistolla. Myös tapahtumakahvila on hyvä paikka tilaisuuksien järjestämiseen, pidimme keväällä yhteistyökumppanien kanssa työpajan täällä. Jos tulee tarvetta omalle toimistolle, niin kasvu voi tapahtua täällä samassa tilassa, Aaltonen jatkaa.

Marraskuussa ElectroCityyn avautunut Werstas on Turun Teknologiakiinteistöjen uusi coworking-tilakonsepti, josta löytyy työhuoneita sekä avotilassa sijaitsevia työpöytiä, työkahviloita, neuvotteluhuoneita, hiljaisia huoneita ja erilaisia rentoon oleskeluun sopia tiloja. Werstaan monipuolinen tilavalikoima mahdollistaa erikokoisten yritysten, freelancereiden ja etätyöntekijöiden löytävän tarpeeseensa ja budjettiinsa parhaiten sopivan kokonaisuuden sekä tarjoaa sosiaalisia suhteita, työkavereita ja kokonaisen yhteisön siellä työskentelevien ihmisten iloksi ja hyödyksi.